0
Motorola'nın giyilebilir teknolojisi, Moto 360 akıllı saat bugün 249,99$'dan satışa çıkıyor. Verilen bilgiye göre bütün metal modeller bu sonbahar içinde satışta olacak. Metal modeller ise 299,99$ fiyatıyla satışa çıkacak. Motorola'nın akıllı saatleri Moto 360'ı mutlaka görmelisiniz.

Yuvarlak akıllı saatler için ilk harakete geçen Motorola, Moto 360 ile birlikte harika bir iş çıkartmış. Bugün satışa çıkacak iki model fiyat olarak 250$ fiyatıyla aynı ama renk olarak farklı. Siyah ve limitli üretilen gri model. Moto 360 bu iki modelle sınırlı değil. Bu sonbahar içerisinde satışa çıkacak ve 300$'dan satılacak olan iki farklı metal model de bulunuyor. Daha sağlam bir akıllı saat isteyenler beklesin.

Moto 360'ın kayış kısımları da değiştirilebilir olacak. Onlarda elbette belli bir ücrete tabi. Bu kısımlar daha sonra piyasaya çıkacak. Metal için başka bir kayış almayı düşünenler 80$'a satın alabilecekler. Deri kayış için ise 30$ vermeniz gerekecek.

moto 360 giyilebilir teknoloji
Motorola'nın rakiplerinden ayrılan akıllı saati hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de akıllı saat kullanıyor musunuz? Kullanmayı düşünüyor musunuz? Kullanacak olsanız hangi akıllı saati alırdınız?


LG ve Samsung'un yeni akıllı saatleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top