0
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus yakın zaman önce Amerika'da satışa sunulmasıyla ilginç görüntülere sahne olmuştu. Uzun kuyruklar oluşturan insanlar iPhone 6'ya sahip olabilmek için saatlerce kuyrukta beklediler. Ayın 26'sına adım attığımız saat 00:00'da ülkemizde de satışa başlayan iPhone 6 yüksek fiyatına rağmen ilgi gördü. İnsanlar kuyruk oluşturdu. Kuyrukta otorup piknik yapanlar bile vardı.

Ülkemizde Apple Store'da en ucuz iPhone 6 2350 TL ve en ucuz iPhone 6 Plus 2650 TL iken hala bu kadar ilgi görmesi elbette şu sıkıntılı zamanlarda bizi şaşırtıyor. Ülkemizin gördüğü en pahalı telefonlardan olan iPhone 6 modelleri yine de ilgi çekmeyi başarıyor. Bir alanın bir daha alamayacağı, tamir ücretlerinin bile kendisi gibi yüksek olduğu bu cihazlar bizi şaşırtmaya devam ediyor.

iPhone 6'nın genel olarak ilgi görmesinin en önemli sebeplerinden birisi iPhone 6 Plus'ın dikkat çekici özelliği. Büyük olması. Tarihin ilk büyük iPhone'u olma özelliğindeki cihaz, Apple tarafında da bir sürü tabunun yıkıldığının göstergesi. Yazılım kategorisinde nefret edilen bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Apple ürettiği cihazlar bakımından sürekli ilgi görütyor. Yüksek fiyatına rağmen.

Iphone 6 için ülkemizde de sıra oluştu

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top