0
Müzik dinlemek için hiçbir zaman yasal olmayan yollara başvurmak zorunda değilsiniz. Her zaman ücretsiz ve daha kaliteli bir yol var. Bu yazıda size internetten müzi dinleyebileceğiniz alternatifler sunacağız. Ücretsiz müzik nasıl dinlenir?

1 – Deezer.com sitesinden

Ücretsiz müzik dinlemek için en harika yollardan birisi Deezer. Ülkemizde de hizmet vermeye başlayan site, yerli ve yabancı bir çok şarkı barındırıyor. Özellikle son albümleri bulabileceğiniz sitenin ücretli üyelik seçeneği de var. Harika bir oynatıcı ile gerçekten modern bir sisteme sahip. Site ayrıca zaman zaman yaptığı top listeleriyle de dikkat çekiyor.

Müziklere yorum yapma ve fikrinizi belirmtme imkanı da sunuyor. Siteye erişmek için e-posta ile üye olabilir ya da Facebook hesabınızla bağlanabilirsiniz. Ya da Google hesabı olanlar onunla bağlanabilirler. http://www.deezer.com/


2 – Spotify.com sitesinden

Site özellikle mobil ve bilgisayar uygulamasıyla etkin bir şekilde kullanılıyor. Sitenin premium üyeliklere önem verdiğini söylemek gerekiyor. Spotify'nin web çaları da mevcut. Yani bilgisayarınız üzerinden internetten müzik dinleyebilirsiniz.

Sitede dikkatimizi çeken husus, kategorilerle (genre) öne çıkması. Hangi tür müzik dinleyeceğinize karar verin ve Sporify size birbirinden güzel çok popüler oynatma listeleri sunsun. Bu siteyle bir sürü müzik keşfedeceksiniz. https://play.spotify.com/browse


3 – Soundcloud.com sitesinden

Bu internet sitesinin beğeneceğiniz özellikleri var. Diğer siteler gibi hızlı müzik yükleme özelliğinin yanında müziklere yorum bırakabiliyorsunuz. Müziği dinleyen herkes yorumlarınızı görüyor. Yorumlarınızı müziğin üzerine bırakıyorsunuz. Örneğin şarkının 1. dakikasına yorumunuzu bıraktınız. Şarkı oraya geldiğinde yorumunuz otomatik görünüyor.

Site profesyonel şarkılardan çok insanların kendi yaptıklarını paylaşmaları üzerine kurulu. Elbette parçalarını burada paylaşan ünlü sanatçılarda bulunuyor. Şunu söyleyebiliriz ki yeni şarkılar keşfetmek istiyorsanız aradığınız site https://soundcloud.com/explore


Verdiğimiz listeden istediğiniz gibi ücretsiz müzik dinleyebilirsiniz. Müzik dünyasını buralardan takip edebilirsiniz. Nereden müzik dinlenir konusunda önerileriniz varsa yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top