0
İnternetten Lig Tv izlemenin bir sürü yolu var. Bir çok kişi yasal olmayan yollardan yayın yapıyor ama buralardan sağlıklı görüntü alamıyorsunuz ya da bu siteler güvenliğinizi tehdit ediyor. Dert etmeyin. Yasal olarak internetten Süper Lig maçlarını izlemenin bir yolu var. Digiturk'ün kendi hizmeti ile internetten Lig TV'yi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Digiturk dilediğin yerde

Sitemiz bu. Tamamen Digiturk'e ait olan sitenin adresi http://www.digiturkdilediginyerde.com.tr/ şeklinde. Buraya girerek internet üzerinden hem masüstü ve laptopunla hem de cep telefonu ve tabletinle internete bağlanabildiğin herhangi bir yerden Lig TV izleyebilirsin. Sitenin canlı izle kısmında 3 seçenek var. TV, Spor Toto Süper Lig ve Radyo...

Lig TV nasıl izlenir?

Bu kısımda belki biraz moralinizi bozacak bir detay var ama olması gerekiyor. Yasal olan da budur. Ayrıca daha sağlıklı görüntü alacağınızdan emin olabilirsiniz. İnternetten lig tv izlemek için Digiturk aboneliğiniz olması gerekiyor. Abonelik bilgilerinizle verdiğim siteye girdiğiniz zaman istediğiniz herhangi bir yerden, tablet, cep telefonu bilgisayar hiç farketmez, Lig TV izleyebilirsiniz. Yasal olmayan ve güvenlik sorunları çıkaran sitelere tenezzül etmeyin.

İnternetten Lig TV nasıl izlenir?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top