0
Sonunda, çok uzun bir süreden sonra GTA 5; PS4, Xbox One ve PC için çıkıyor. Oyun sanki yeninden yazılıyor. Harika gelişmeler var. İnanılmaz bir grafik kalite artışı var ve çok seveceksiniz. Yeni nesil sürümle birlikte oyuna daha önce olmayan silahlar eklenecek. Bunun yanında çeşitli araçlar ve aktivitelerde erişilebilir olacak. Ayrıca doğal hayat geliştirilmiş. Trafik arttırılmış ve daha karmaşık hale getirilmiş. Oyun içi hasarlar detaylandırılmış ve özellikle hava durumunda çok önemli detaylandırmalar var.

Yeni nesil ve PC için oyunu önsiparişle alanlara ise RockStar'dan Sürpriz var. Bu kişiler GTA Online'da 1 milyon $ kazanacaklar. İstediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Ben oyunu çoktan bitirdim diyenler; sizin içinde önemli haberler var. zira oyuna yeni içerikler, aktiviteler ekleniyor. Yeni araçlar ilginizi çekebilir. Bununla birlikte aktivitelerde çok ilginç görünüyor. Doğa fotoğrafçılığı aktivitesiyle yabani hayvanları ve doğayı görüntüleyebileceksiniz. Bu inanılmaz grafiklerle daha keyifli olacak.
iPhone 6'ya özel oyunlar gelebilir

İlgili - Amazon Ön sipariş
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top