0
Kalite test ve araştırma işleriyle uğraşan dünyanın sayılı şirketlerinden ve oteritlerinden birisi olan Display Mate, yaptığı araştırmalar neticesinde iPhone 6 Plus'ın en iyi ekrana sahip ikinci cihaz olduğunu açıkladı. Elbette ilki Galaxy Note 4...

Uzun zamandır Galaxy Note 4 ile iPhone 6 Plus'ı karşılaştırıp duruyoruz. İşte testlerle yapılmış bir karşılaştırma; İlk sırada Galaxy Note 4 ikinci sırada iPhone 6 Plus yer alıyor. Elbette İphone 6+ sıraya ekran kalitesi ve görüntü kalitesiyle giriyor. Şirket şu açıklamayı yapıyor: “LCD ekrana sahip en iyi cihaz” elbette bu gün LCD ekranı tercih etmeyen şirketler de var.

Araştırma da iPhone 6'dan hiç bahsedilmiyor. Zaten Apple'ın bu güne kadar ürettiği en değişik cihaz iPhone 6 Plus olarak karşımıza çıkıyor. İphone 6 geçmiş cihazlarla benzer özellikler gösteriyor. En azından şirketin ilgilendiği kısım olan ekran kalitesinden yoksun bir cihaz.

İşin özü, iPhone 6 Plus alacaklara duyrulur: Cihazın ekran kalitesi tescillendi. Oteriteler ekranın kaliteli olduğunu ve kaliteli görüntü sunduğunu dünyaya duyurdu.
Iphone 6 nereden alınır?

Display Mate:  İkinci en iyi ekran iPhone 6 Plus'ın

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top