4
General Mobile Discovery cihazlarınız için mutlaka kullanmanız gereken uygulamaları kısaca tanıtacağız. Cihazınızda mutlaka bulundurmanız gereken hem estetik hem de teknik yönden size bir çok fayda sağlayacak uygulama listemiz aşağıda. Sizde bizlerle hangi uygulamaları kullandığınızı paylaşabilirsiniz.
General Mobile Discovery cihazlarda mutlaka bulunması gereken uygulamalar şu şekilde;
  1. Solo launcher: Android platformunun en iyi ve tamamen ücretsiz başlatıcılarından birisi. Uygulama bir çok tema ve ikon desteğiyle telefonunuza inanılmaz bir kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Ayrıca hızlı ve sade bir yapısı var. Geçiş efekt ve animasyonlar sizi tatmin edecektir. Ekran haraket özelliğini tamamen ücretsiz verebilen nadir uygulamalardan birisi. Ekranda parmak haraketlerinizle telefonun her türlü özelliğini kullanabilir ve telefonu basitçe yönetebilirsiniz. Detaylar burada...
  2. Greenify: Discovery cihazınız fazla ram mi tüketiyor. O halde Greenify'yi deneyin. Arka planda çalışan uygulamaları uyutarak sizlere fazladan ram temin eder. Bu durum cihazın pilinin çabuk bitmemesini sağlar. Cihazınız daha hızlı olur. Ayrıca arka planda çalışarak sürekli bildirim yapan Facebook gibi uygulamalardan da kurtulmuş olursunuz. Rootsuz çalışabiliyor. Detaylar burada...
  3. EvolveSMS: Çok kullanışlı, gayet modern, harika bir mesaj arayüzü. Arayüzü tıpkı Facebook Messenger arayüzüne benziyor. Uygulamanın özellikleri aktif bir şekilde mesajlaşmanıza olanak tanıyor. Harika bildirimlerle hiçbirşeyi kaçırmıyorsunuz. Mutlaka denemeniz gereken bir uygulama. Tam sürüm burada...
  4. Tapatalk: Çok fazla forum kullananlar için harika bir uygulama. Tapatalk sayesinde forumları mobilden daha hızlı ve aktif şekilde ziyaret edebilirsiniz. Tapatala dahil olan forumlar mobil sürüme sahip oluyorlar ve mobilden forumda gezinmek, cevap vermek, paylaşım yapmak artık daha kolay. General Mobile Discovery cihazlarda da gayet stabil çalışıyor. Pro sürüm burada.
  5. Quickoffice: Google'ın ücretsiz sunduğu bu office uygulaması, belki de piyasadaki en iyi office uygulamalarından birisi. Google Drive hesabınızla entegre çalışan uygulama her türlü office belgesiyle çalışmanıza izin veriyor. Drive hesabınızda belgelerinizi yedekliyor. Mutlaka telefonunuzda yer almalı. Uygulama burada.
  6. Firefox: Diğer tarayıcıları boşverin. Discovery için en iyi tarayıcılardan birisi Firefox. Ekran yeterli büyüklükte ve en stabil ve en hızlı tarayıcı Firefox. Sync özelliği sayesinde masaüstünde kullandığınız Firefox ile eşitlenebiliyor. Ayrıca mobil için de addonları olan bu tarayıcı, Android'in kendi tarayıcısına göre çok iyi durumda. Buradan indirin.
  7. B1 Free Archiver: Telefonuna rar, zip ve benzeri sıkıştırılmış dosya indirenler için olmazsa olmaz arşiv uygulamalarından. Tamamen ücretsiz olan bu uygulama ile dosyalarınızı yönetebildiğiniz gibi arşivlenmiş (rar, zip) dosyaları da arşivden çıkarabilirsiniz. Mutlaka bulundurun. Uygulama burada...
  8. Camera FV 5: Discovery'nin kamera yazılımından memnun olmayanlar ve ekstra özellikler arayanlar. Bu kamera uygulaması işinizi görür. Bir çok profesyonel kamerada yer alan özellikler bu uygulamada mevcut. Ayrıca diğer kamera uygulamalarına göre daha kolay kullanımı var. Buradan full sürüm edinin.
  9. Yandex.Disk: Yandex'in harika bir bulut hizmeti. Yandex.Disk hesabınızdaki bütün dosyalara mobil cihazınızdan erişmenize imkan veriyor. Özellikle Discovery cihazıyla Yandex.Disk linklerinden indirme yapanlar için çok iyi bir alternatif bulut hizmeti. Drive'dan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Buradan indirin.
  10. Belle UI Icon Pack: Bir çok launcherla entegre olan bu ikon paketinin içinde birbirinden güzel 1285'ten fazla ikon bulunuyor. Kolay bir şekilde uygulanan ikonlar gerçekten modern diyebilirim. Kullanmanızı tavsiye ederim.
Tavsiyelerimiz bu kadar. General Mobile Discovery cihazlarda mutlaka bulunması gereken uygulama listemize bir başka yazıda devam ederiz. Sizlere çok kullanışlı uygulamalar tanıtmaya çalıştık. Sizin önerilerinizi de bekliyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Paylaşım için teşekkür ederim. Greenify uygulamsı gerçekten hoş.

    YanıtlaSil
  2. Zil sesia yapamiyorm Müzik dosyasi yok yardımcı olun

    YanıtlaSil

 
tic
Top