0
Bilgiayarınızdan en iyi görüntüyü almak için ekran renk ayarlarını yapmanız gerekiyor. Bunun için ihtiyacınız olan “Ekran renk Ayarları” seçeneği. Şimdi ekran ayarları nasıl yapılır sizlere bundan bahsedeceğiz. İlk olarak bakmanız gereken monitör çözünürlüğüdür. Ekran çözünürlüğü ayarınızı en üst seviyeye getirmelisiniz. Bunun için;
Masüstüne sağ tık – ekran çözünürlüğü satırı – Çözünürlük kısmını en üst seviyeye getirin. Aslında monitörünüzün büyüklüğüne göre çözünürlük ayarları hemen altta. Aynı ayarları uygulayın.
  • 19 inç ekran (standart oran): 1280 x 1024 piksel
  • 20 inç ekran (standart oran): 1600 x 1200 piksel
  • 22 inç ekran (geniş ekran): 1680 x 1050 piksel
  • 24 inç ekran (geniş ekran): 1900 x 1200 piksel
Ekran rengi ayarı kısmını başlatarak en iyi renkleri ve görüntüyü bulabilirsiniz. Bu kısmı başlatmak için şu yolu takip edin;
Başlat - denetim masası – arama kısmına “ekran ayar” yazın ve aratın – görüntü rengini ayarla satırına tıklayın. Görseli inceleyin.
Bilgisayar ekran ayarları

Bu kısımda karşınıza alttaki görselde gördüğünüz gibi bir ekran çıkacak. Bu ekran size ayarlarla ilgili bütün detayları veriyor ve zaten ayarı yaparken siz de nasıl olduğunu gördüğünüz için anında müdahale edebiliyorsunuz. Buradan ayarlarınızı yapın.
Clash of Clans büyücü videoları

Bilgisayar ekran ayarları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top