0
Apple, geçmişte yaşadığı sorunları göz önüne alarak, insanların daha bilinçli haraket etmeleri için bir iOS 8 kullanma klavuzu yayınladı. Klavuzla birlikte gelen bütün yenilikler açıklığa kavuşuyor. IOS 8 kullanıcıları işletim sistemlerini daha yakından tanıyarak daha sorunsuz bir deneyim yaşayabilecekler.

Apple iOS 8 kullanım klavuzu yayınlayarak kullanıcı kaynaklı sorunları en aza indirecek ve insanların gerçekten işletim sistemlerini tanımalarını sağlayacak. Bunun en önemli faydası, yeni uygulamalar konusunda olacak. Zira iOS 8 ile birlikte inanılmaz değişiklikler ve yeni özellikler Apple cihazlarına geliyor. Hepsinin tanıtım imkanı olmadığından Apple kullanım klavuzu yayınlama gereği duymuş.

IOS 8 kullanım klavuzu sayesinde işletim sistemiyle ilgili merak ettiğiniz herşeyi hızlı bir şekilde çözebileceksiniz. Karşılaştığınız sorunlar başta olmak üzere, güncellemelerden, uygulama kullanımına, yapılması gerekenlerden, yapılmaması gerekenlere herşey bu kılavuzda olacak. Değişik ve taktir edilmesi gereken bir uygulama. Kılavuzu mağazadan indirebilirsiniz. İsterseniz buradan indirin.
Turkcell T50 kolay kullanım desteği

Apple, iOS 8 için kullanma klavuzu yayınladı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top