0
Youtube Android uygulamasına alternatif olabilecek en iyi Youtube Player uygulamalarını listeliyoruz. General Mobile Discovery'de denendi. Bildiğiniz gibi dünyanın en çok kullanılan Android uygulamalarından birisi olsa da hakkında çok fazla şikayet var. Youtube Android uygulaması hakkında en çok şikayet edilen husulardan birisi arka planda video oynatmaması. Diğeri ise çok fazla takılmaların olması. Burada bahsettiğimiz uygulamalar sizlere çözüm olacaktır.
  • Viral Pro (Youtube Player): Youtube'tan şarkı dinlemeyi sevenler, şarkı dinlerken farklı şeyler mi yapmak istiyorsunuz? Bu uygulamada Youtube videoları arka planda da çalışabiliyor. Telefonunuzla Facebook'ta gezerken aynı zamanda Youtube üzerinden müzik dinleyebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda popup yani üstte kalan pencere özelliğine de sahip. Hem Facebook'ta gezmek hem de şarkının videosunu izlemek mi istiyorsunuz? O halde Viral Pro tam size göre bir uygulama. Uygulamaya Google hesabınızla giriş yaparak bütün Youtube hesabınıza erişebilirsiniz. Hesabınızdan ayrı bir kanalınız varsa ona giriş yapmak için web üzerinden giriş yapma seçeneğini kullanın.
  • PlayTube for Youtube Videos: Bu Android uygulaması daha çok işin takılma kısmıan odaklanmış. Bir çok insan gerçekten takılmadan 3G olmasa bile video izleyebildiğini söylüyor. Bu değişebilir ama uygulamanın daha bir çok özelliği de var. Viral Pro gibi popup özelliği, uygulamayı arka plana alarak videoların oynatılabilmesi gibi. Hızlı olmasının yanında video kalitesinin düşük olduğunu söyleyenler çok fazla. Öyleyse PlayTube Android uygulaması tam müzik dinlemek isteyenler için. Mutlaka deneyin.
  • VideoTube (Youtube Player): Uygulama yine Youtube resmi uygulamasının arka planda çalmaması özelliğine göre düzenlenmiş. VideoTube Android uygulaması ile istediğiniz videoyu ya da şarkıyı arka planda oynatabilirsiniz. Tekrarlama ve bütün Youtube aktivitelerinizi yönetme özelliklerine sahip uygulama sizi memnun eder.

Bu yazımızda Youtube uygulaması alternatiflerine değindir. Youtube uygulamasının yerine kullanabileceğiniz 3 mükemmel alternatif sunduk. Umarım beğenirsiniz. Bu uygulamalar Youtube'tan daha hızlı video yükler ve arka planda video oynatabilir, şarkı dinletir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top