5
Ads by CinPlus çeşitli yazılımlarla birlikte bilgisayarınıza farkettirmeden kurulan reklam zararlılarıdır. Herhangi başka amaçları olmamakla birlikte tarayıcılarında reklam üretir. Örneğin, bir internet sitesine girdiniz, bu internet sitesi reklam yayınlamasa bile Ads by CinPlus isimli zararlı reklam üretir ve sayfaya yapışır. Sanki sayfa reklam üretiyormuş gibi görünür. Bu şekilde inanılmaz reklam gelirleri elde eden kötü niyetli insanlar, her geçen gün Ads by CinPlus gibi sistemler geliştiriyorlar. Peki Ads by CinPlus zararlısından nasıl kurtuluruz?

Ads by CinPlus nasıl kaldırılır?

Aşağıdaki adımları takip ederek tespit ve kaldırma işlemini yapabilirsiniz. İlk önce belirtmk gerekir ki bu zararlıyı kaldırmak için onu bulaştıran programı kaldırmak gereklidir. Ads by CinPlus'ın bulaştığı bilinen bazı programlar şunlardır; HD-V2.1, InfoHD-V2.1, Cinema Plus HD, cinema plus.2, ads by Cinplus ads, PC Performer, Driver Performer, Jet Browser, Yontoo.
  1. Denetim masası – Programlar – Programlar ve özellikler kısmına gidin.
  2. Yukarıda bahsedilen programlardan herhangi biri bilgisayarınızda yüklüyse kaldırın.
  3. Bu isimlerden birini görmüyorsanız başka bir programla gelmiş olabilir. Bilmediğiniz ve Windowsla ilişkili olmadığını düşündüğünüz programları kaldırın.
  4. Bu kısımda bir veya bir kaç program kaldırınız veya kaldıramadınız. Sorun değil. Şimdi temizleme işlemine geçeceğiz. AdwCleaner isimli aracı bilgisayara indirin.
  5. Tarama işlemini yapın ve bütün istenmeyen yazılımlardan kurtulun.
  6. AdwCleaner'in alternatifleri mevcut. En iyi alternatiflerden birisi Malwarebytes Anti Malware programıdır. Buradan indirin. Bilgisayarınızı her zaman korur.
Temizlik aracını kullandıktan sonra Ads by CinPlus'ın tamamen bilgisayarınızdan temizleneceğinden emin olun. Sorun hala devam ediyorsa bize yorumlar kısmından yazabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Hiç bir boka yaramıyor (!)

    YanıtlaSil
  2. cok saol işe yaradı

    YanıtlaSil
  3. kardeş o bitti cin plus şimdide offers wizard geldi bıktım yhaaaa ona da bi el at aydınlat beni lütfen :)
    ''hiç bi boka yaramıyor'' diyen kardeş hepsini doğru yapmamışsındır dediğim gibi bide buna el at offers wizarda :)
    :p :p @-) @-)

    YanıtlaSil
  4. Ya Yontoo Var AMA kALDIR DİYORUM SETUP İNİTİALİZATİON ERROR DİYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle işe yaradı emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil

 
tic
Top