0
Bu yazıda harika bir oyun çekiliş sistemi tanıtacağım. Daha yeni bir sistem olan steamcekilis.com'un geleceği var ve bende katkıda bulunmak istedim. Kısaca Steam Çekiliş nedir? Steamcekilis.com sitesi, üyelerine çekiliş düzenleme imkanı ve bu çekilişlere katılma imkanı sunan bir sistem. İsminden de anlaşılacağı üzere sisteme Steam üzerinden giriş yapılıyor. Bunun için Steam profilinizin gizli olmaması gerekiyor.

Sisteme giriş...

Steam üzerinden giriş yapıyorsunuz. Site Steam bilgilerinizi kontrol ediyor, profil bilgilerinizi çekiyor. Giriş yaptıktan sonra size giriş hediyesi 2.5 puan veriliyor. Her gün ve elbette ilk girdiğinizde 0.5 puan kazanıyorsunuz. Ayrıca birinin referansıyla üye olursanız 1 puanda ordan geliyor.

Çekilişe katılmak

Çekilişe katılmak için puan gerekiyor. Her çekiliş 1 puan değerinde. Ayrıca ilk giriş yaptığınızda puan limitiniz 3 olarak belirlenmiş. Yani 3'ten fazla toplayamıyorsunuz. Ama seviye arttıkça bütün profil özelliklerinizde artış oluyor. Çekilişe katılmak için giriş yapmak ve Youtube hesabınızdan Steamcekilis.com sitesinin Youtube hesabına abone olmanız gerekiyor. Bu işlem çekiliş sayfasından otomatik gerçekleştirilebiliyor. Akabinde çekilişe katıl butonu aktif oluyor. Çekilişe katılanların listesi çekiliş sayfasında açıkça görülüyor.

Çekiliş düzenlemek

Çekiliş düzenlemek puan ve tecrübe kazandırıyor. Bu sayede sitede daha ektif rol alabiliyor ve daha çok puan kazanabiliyorsunuz. Çekiliş düzenleyerek seviye atlayabilir ve sistemin özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz Steam oyunu kazan

Şimdi tek yapmanız gereken http://steamcekilis.com/ sitesine giriş yapmak ve sol taraftan Steam hesabınız ile giriş yapmak. Akabinde 3 puanlar anında 3 çekilişe katılabiliyorsunuz. Birde benim referansımı profiline eklediğiniz zaman 1 puan daha kazanacaksınız. Şu şekilde yapın. 3 puanlar yani tam puanla sisteme girdiğiniz zaman bir çekilişe katılarak benim referans kodumu profilinize girin. Referans kodum: e8bf0f27d70d480d3ab793bb7619aaa5 İki puanınız kaldıktan sonra bu referans koduyla 1 puan daha kazanacaksınız ve 3 tam puanınız olacak. Altta gördüğünüz gibi referans olan kısmına benim kodu girip 1 puan kazanabilirsiniz. Bende sizden 1 puan kazanacğım.

Ücretsiz Steam oyunu kazan

Bol şans, umarım oyun kazanırsınız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top