0
Twitter'ın en belirgin özelliklerinden birisi 140 karakter sınırı. Başka bir sosya medya bunu uygulamıyor. Bir çoğu bu durumu gerekli görse de bazı Twitter kullanıcıları 140 karakter sınırına sinir olmakta. Düşüncelerine gem vurulmasını istemiyor. Bir şekilde Twitter'ın 140 karakter sınırını kaldırmanız mümkün. Size çok basit bir şekilde yardım edecek uygulamamız TweetStorm.

TweetStorm uygulaması nedir?

Twitterla birlikte çalışan uygulamanın sayfasından istediğiniz uzunlukta Tweet atabiliyorsunuz. Bu bazı internet siteleri gibi yazıyı yazdığınız ve gönderdikten sonra 140 karakter + bağlantı ile paylaşan bir uygulama değil. Sizi herhangi bir yere yönlendirmiyor. Sadece yazdıklarınızı rakamla numaralandırarak insanların sırayla okumasını sağlıyor. Bu sayede sonsuz Tweet atabilirsiniz.

Arayüz basit ve kullanışlı

TweetStorm arayüzü gayet kullanışlı. Tweetleriniz için satırlar bulunuyor. Bu satırlara sırasıyla istediklerinizi yazıyorsunuz. İstediğiniz kadar satır ekleyebiliyor ya da çıkartabiliyorsunuz. Bir butonla hepsini aynı anda yayınlamanız mümkün.

Uygulama Twitter hesabınızdan izin istiyor. İzinleri vermeniz gerekiyor ki tweetleri nerede yayınlayacağını bilsin. Tek yapmanız gereken tweetstorm.io sayfasını ziyaret ederek giriş yapmak. Kullanıcı dostu arayüz sayesinde ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten.
Twitter'da 23 milyon bot var

Twitter'da 140 harf sınırı nasıl kaldırılır?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top