0
Twitter'ın popülerliğinin hızla artması kullanan kişi sayısını da arttırıyor. Bu nedenle her geçen gün Twitter üzerinden ilginç iletişim yöntemleri bulunuyor. Bunlardan birisi retweet yapma yöntemleri. Çok basit bir şekilde herhangi bir tweetinizi istediğiniz kadar retweet ettirebilirsiniz. Yöntem gerçek ve kullanışlı. Peki nasıl çalışıyor?

Çeşitli siteler belli bir sistem oluşturuyorlar. Bu sisteme Twitter hesabınızla dahil oluyorsunuz. Sistem puan toplama yöntemiyle çalışıyor. Puanlar retweet gibi işlemleri yapmak için kullanılıyor. Örneğin birisi sizin tweetinizi retweet ettiğinde puan kazanıyor. O puanı kendi işlemleri için harcıyor. Sisteme dahil olarak sizde aynı süreçten geçiyorsunuz.

Bu tür sistemler ücretli kredi de satıyor ama gerek yok. Girişte ücretsiz kredi sahibi oluyorsunuz. Bu sistemi denemeniz için yeterli.
  1. Bu aramayı gerçekleştirin.
  2. İstediğiniz bir siteyi seçin.
  3. Twitter ile giriş yapın.
  4. Tweetleriniz görünecektir.
  5. İstediğinizi istediğiniz kadar retweet ettirin.
Burada bir kaç uyarı yapmakta fayda var. Sisteme dahil olduğunuzdan sizde başkalarının tweetlerini retweet edebilirsiniz. Sistem giriş yaparken bir uygulamaya izin vermenizi isteyecek. Bu uygulama size sormadan bazı işlemler gerçekleştiriyor. Başkalarını takip etme, retweet ve favorilere ekleme gibi. Buna dikkat edin. Sistemle işiniz bittikten sonra uygulamanın erişimini kaldırarak verdiğiniz izinleri geri alabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top