0
Microsoft'un heyecanlandıran hafta sonu bedava oyun haberleri suya düştü. Microsoft, maalesef bu işi beceremedi. Yakın zaman önce hafta sonu 2 gün boyunca bazı oyunlar indirime girecekti. Fakat Microsoft, yaşanan sıkıntılar nedeniyle bedava oyun oynatmaktan vazgeçti. İlk sorun Max: Curse of the Brootherhood oyununda çıktı. Oyun aniden Xbox Live Gold üyelerine ücretsiz oldu. Durumu farkeden Microsoft, oyunu hemen ücretsiz kategorisinden kaldırdı ve ücretsiz oyun projelerinin olmadığını açıkladı.

Steam hafta sonu ücretsiz oyun sistemini çok güzel uyguluyor. Steam kütüphanenizde ücretsiz oyunlar aniden beliriyor. İndirmek isteyenler hafta sonu normalde ücretli olan bu oyunlara erişebiliyor. Hem eğlenceli vakit geçirmek hem de oyunu denemek için önemli bir fırsat. Microsoft'ta bu şekilde bir uygulamaya gidecekti ama olmadı.

Microsoft açıklaması şu şekilde;
"Max: Curse of the Brotherhood isimli oyun, Amerikan sunucuları üzerinden Xbox Live'a bağlanan kullanıcılarımızın ana ekranlarında belirmiştir. Nitekim bu durum tamamen bir hatadan ibaret ve hepinizden özür diliyoruz. Şimdilik 1 veya 2 günlük bedava oyun gibi bir planımız yok. Yine de Xbox Live Gold üyelerimizi mutlu etmek ve kendilerine farklı promosyonlar sunmak için uğraşmaktayız."

Size bedava oyun falan yok

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top