0
Twitch'in bazı özelliklerinde önemli değişikliklere gidildi. Oyuncuları ve canlı yayın yapanları ilgilendiren bu haberimize mutlaka göz atın. En önemli değişiklik arşiv süresinde gerçekleşti. Bildiğiniz gibi, Twitch canlı yayın videolarınızı kayıt bittikten sonra da sistemde saklıyordu. Şimdi bu saklama süresi kısıtlı olacak. Herhangi bir canlı yayın kaydı 2 hafta süreyle görüntülenebilecek. Twitch ücretli aboneleri ise 2 ay arşivlerini saklayabilecek.

Twitch'de çalınan şarkılar hakkında.

Twitch yayını yaparken müzik dinleyen ve dinleten kişiler için de önemli bir düzenleme geliyor. Bundan sonra canlı yayında çalma hakkınız olmayan müzikleri dinleyebileceksiniz ama arşivden bu video oynatılırken bu sesler kısılacak. Twitch konuyla ilgili telif hakları sorunu yaşıyordu. Bu sayede sıkıntıyı çözecek gibi görünüyor.

Youtube ilişkisi

Bu değişiklikler önemli kısıtlamalar manasına geliyor. Peki bu kısıtlamalar gerçekte neden yapılıyor. Youtube satın almasından sonra gerçekleşen bu değişikliklere Youtube sebep olabilir. Bildiğiniz gibi Youtube'un da bir canlı yayın özelliği mevcut. Bu kısmı canlandırmak için önlerinde en önemli engel olan Twitch'i kaldırabilirler. Ya da Google kuralları ile entegre bir sistem oluşturmak için bu düzenlemeler yapılıyor olabilir. Bakalım Twitch'in geleceğinde ne var?

Google Twitch'i aldı

Oyuncular İçin Önemli, Twitch'in Özellikleri Değişiyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top