3
Harika bir basketbol oyunu ile sizlerleyiz. Google Play Store'un en popüler basket oyunlarından biri olan NBA 2K14'ün ücretsiz full sürümünü verdiğimiz linklerden indirebilirsiniz. İsterseniz 6,33 Liraya oyunu Google Play Store'dan satın alabilirsiniz.

NBA 2K14 Android Apk+Obb özellikleri

  • Ücretsiz full sürümdür.
  • Apk ve obb dosyalarını içerir.
  • 2 farklı alternatiften indirmeye sunduk. Biri tek link diğeri partlıdır.
  • Dosya boyutu 1.1Gb
  • Basit kontrolleri ile ilgi çeken bir spor oyunu.
  • Grafik ve çizimler muhteşem.
  • Basletbolu sevenler kaçırmasın.

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

NBA 2K14 Android Apk+Obb

OBB nasıl kurulur?

Apkyi kurduktan sonra OBB ile ilgili size verilen dosyayı rardaysa çıkartın ve şu yolu takip edin. Herhangi bir dosya görüntüleme uygulaması > sdcard > android > obb. Bütün obb dosyalarını buraya kopyalayın.

NBA 2K14 Android Apk+Obb



Ya da

Part 1Part 2Part 3Part 4Part 5

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Discovery de kurulmuyr indirmeyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten discovery bi dünya markası. herkesin elinde var. discovery olmazsa mobil oyun sektörü olmaz. ya sinirlenmeyeyim diyorum ama cuma günü mübarek gün zıvanadan çıkmama sebep oluyosunuz. beceriksizliğinle yorumunu kendine sakla. yamadıysan sorar öğrenirsin nasıl olduğunu. sırf nasıl bir mantıkla oyun oynamaya ve 700 liralık telefon kullanmaya çalıştığın görülsün diye yorumunu silmiyorum. bence o telefonu kenara koy ve bir yerde 3310 bul.

      Sil

 
tic
Top