0
Apple'ın 9 eylülde tanıtacağı iPhone modelleri için ilginç gelişmeler söylentilere konu oluyor. 9Tomac sitesinin haberleri bazılarına imkansız gibi gelse de Apple'ın son zamanlarda piyasaya ayak uydurma çalışmalarını görenler haberlere inanıyor. Söylenenlere göre 4.7inc iPhone'un iki farklı modeli olacak. Bu modeller özellikle ekran sağlamlığıyla birbirinden ayrılacak.

Küçük iPhone 6'nın biri safir kristal ekran olacak, diğeri ise Gorilla Glass teknolojisini kullanacak.Ayrıca iki model arasında donanım farklarıda olacak. En önemli donanım farkının ise depolama alanı olacağı söyleniyor. Safir ekranların daha yüksek depolama alanı olan model de kullanılacağı dedikodular arasında.

Bu güne kadar hep tektip model çıkaran, cihazları sadece depolama alanı ve renk olarak farklılık gösteren Apple şirketi çok önemli değişiklikler gösteriyor. Android'in yaptığı baskı nedeniyle cihazlarında önemli değişiklikler yapan Apple, bu sene iki farklı iPhone 6 ile piyasada olacak. Küçük olan modelin de iki farklı modeli gelebilir. Apple çok değişmiş.
Xperia Z3 tanıtıma hazır

iphone 6 modelleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top