0
Google Play'den ücretli uygulama beğendiniz ama çok pahalı mı geldi? O halde bu yöntem ücretli uygulama ve oyunları kullanmanıza yarayacak önemli bir alternatif. Google Play'deki ücretli uygulamaları ücretsiz edinmeyle ilgili bir çok alternatif mevcut. Bu yazımızda appxg.com sitesinden bahsedeceğiz. Site sadece Android için uygulama yayınlamıyor, ayrıca iOS uygulamaları da sitenin içeriğinde bulunuyor.

Google Play'deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için verdiğimiz siteye giriyorsunuz. Akabinde arama kısmından istediğiniz oyun ya da uygulamayı aratabiliyorsunuz. Gerekli olduğu zamanlarda uygulama ve oyunların data dosyaları da paylaşılmakta. Büyük bir paylaşım sitesi olan Appxg farklı indirme alternatifleri de sunuyor.

Sitenin kategorilendirme sistemi de çok kolay. İsterseniz kategoriler kısmından aradığınız uygulamayı bulabilirsiniz. İsmini bilmenize gerek yok. Bu bir Google Play'deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirme alternatifidir. Bizim de küçük çaplı yürüttüğümüz bir apk paylaşım sistemimiz mevcut. İsterseniz http://www.10line.net/search/label/Android etiketimizden paylaşılan büyün uygulama ve oyunlara erişebilirsiniz. Ya da Facebook kullanıcıları aynı paylaşımları https://www.facebook.com/groups/birapk/ grubunda bulabilirler.
Google Play'den ücretsiz uygulama indirin.

Google Play'deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirme

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top