8
Cihazı uzun zamandır kullananlar artık herşeyi biliyor ama daha yeni olanlar için şarj konusunda söylememiz gereken bir kaç şey olduğunu düşündük. Yazı için ana temamız şu olacak; General Mobile Discovery şarj olmuyor, Discovery şarj sorunu, Discovery şarj arttırma...

Şarj soketi bozulunca ücretsiz yaptırın

General Mobile Discovery'nin belli bir serisinde ve çoğunda şarj soketi sorunu mevcut. Bu seri hatasıdır. Telefon Telpa'ya gidince sizden 50 TL ücret talep ederler. Bu konuda size söylemek istediğimiz bu parayı ödemek zorunda değilsiniz. Çünkü General Mobile Discovery şarj soketi sorunu sizin hatanız değil, kullanıcı hatası değil, telefonun hatasıdır. General Mobile Discovery şarj sorunu yapım hatasıdır. Bu nedenle 50 TL ödemeyin, şarj soketini ücretsiz yaptırın.

Tabi bu iş o kadar basit değil. Her yerde Telpa bayisi olmadığından sıkıntı olabiliyor. Parayı ödemeyen insanlar bizzat gidip telefonu kendileri teslim ediyorlar. Evet, ücretsiz şarj soketini tamir ettirenlerin sayısı oldukça fazla ama konuşarak halletmeniz lazım. Gerekiyorsa tüketici haklarına başvurmanız lazım. Mümkünse şarj soketi bozulan cihazınızı bizzat Telpa bayine götürün ve teslim edin. Ücreti de ödemeyin.

General Mobile Discovery şarj olmuyor

General Mobile Discovery şarj olmuyor konusuyla ilgili şunu söyleyebiliriz ki cihazda yazılımsal bir problem yok. Cihazınız şarj olmuyorsa şu sorunlardan kaynaklıdır;
  • Şarj soketi bozulmuştur.
  • Şarj aleti bozulmuştur.
Bunun dışında cihazın şarj olmasını engelleyecek herhangi bir yazılımsal problem yok. Bu iki ihtimali göz önünde bulundurun.

General Mobile Discovery şarj arttırma

General Mobile Discovery'nin daha uzun şarjının gitmesini istiyorsanız size bir kaç önerimiz olacak. İlk önce cihazın neden çok çabuk şarjının bittiğini öğrenmek için şuradaki yazımızı inceleyin: General Mobile Discovery'nin neden çok hızlı şarjı biter?... Ayrıca çok önemli telefonun nasıl şarj edileyeceğiyle ilgili bilgiler ve şarj ederken dikkat etmeniz gereken hususlara şuradaki yazımızdan ulaşın: Telefon nasıl şarj edilir?

General Mobile Discovery hakkında bir çok haber yapıyoruz ve telefonu sevmeyenler ya da telefonla sorun yaşayanlar bizlere tepki gösteriyor. Telefonu her yönden, iyi ve kötü yönden değerlendirdiğimizi bilin.

 General Mobile Discovery şarj sorunu

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. ne 50 tl si benden tamir için 110 tl istediler servisten neymiş soket garanti kapsamında değilmiş...bende cihazımı geri aldım..dışarıda bi yerde yaptırdım...bitiyorsun general..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz sıkıştırdığınız zaman o parayı ödemeden yaptırabiliyorsunuz. ayrıca sadece soket için 50 lira. daha fazla istedilerse başka arıza falan da katmışlardır.

      Sil
    2. sen yine iyi yaptırıyomuşun kardeş bana 386 lira hesap cıkattırdılar

      Sil
  2. Arkadaslar son zamanlarda bu GM discovery ile ilgili cok fazla sarj soketi arizasi aldik dukkanimiza ve babamla oturup dusunup kulakliktan sarj diye birsey bulduk sadece discovery de inanmaya bilirsiniz ama sarj hatasina son gibi. Kalici cozum oldu ve turkiyenin her yerinden telefon geliyor bu arizadan dolayi sayfamizi ziyaret edin general mobile discovery sarj problemine cozum yazin facebooktan ziyaret edin telefon numaram 0545 431 9337 mesaj ile yada whatsapp tan ulasabilirsiniz tesekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kulaklık ucuna sarz aletini bağladım tlfon kapandı açılmıyo neden

      Sil
    2. Soket sıkıntısı var telefon şarj almıyor

      Sil
  3. benden 30 lira aldılar ama yine bozuldu

    YanıtlaSil
  4. Valla kardeşim bu benim başımada geldi

    YanıtlaSil

 
tic
Top