0
Tanıtımıyla birlikte ses getiren güçlü bir cihaz, General Mobile Discovery 2 herkesin merak ettiği bir akıllı telefon haline geldi. Peki General Mobile Discovery 2 almak isteyenler nereden alacak? Bu yazımızda en ucuz General Mobile Discovery 2 satışı yapan yerlerin listesini vereceğiz. Açın, bakın, inceleyin. Güvendiğiniz siteye karar verin ve satın alın. En ucuzdan pahalıya doğrun bir sıralam yapıyoruz. Önemli not: Fiyatların zaman içinde değişebileceğini göz önünde bulundurun.

1 – Dijitall.com

General Mobile Discovery 2 için en uygun fiyatı veren internet sitelerinden birisi. Ön sipariş veriyorsunuz ve telefonunuz 28/08/2014 tarihinde kargoya verilecektir şeklinde bir uyarı yapmışlar. Sitede General Mobile Discovery 2 için farklı fiyatlar mevcut. Ayrıca site sizden 10,90 TL kargo ücreti alıyor. Fiyata bunu ekleyin.
  • Havale %5 indirimli: 843,60 TL
  • Tek çekim %4 indirimli: 852,48 TL
  • Kapıda natik ödeme %2 indirimli: 870,24 TL
  • Kapıda tek çekim indirim yok: 888 TL
Site en uygun satışlardan birisini yapıyor. Elbette siteye güveniyorsanız alışveriş yapmalısınız. Siteye yapılan müşteri yorumları için buraya bakın.

2 – Büroteknik.com

Sitede General Mobile Discovery 2 için pek fazla bir detay verilmemiş. Fiyat olarak 869,99 TL olarak verilmiş. Bu ayrıca havale ve EFT fiyatı olarakta geçiyor. Kredi kartı tek çekim alabiliyorsunuz. Şuan için herhangi bir kredi kartına taksit yapılmıyor. İleride yapılabilir. Ürüne 6,75 TL kargo ödemeniz gerekiyor. Bürteknik internet sitesi hakkında kullanıcı yorumlarına buradan bakın.

3 – Alalimbakalim.com

Site ön siparişler işleri yürütmekte. Siparişiniz kargoya 7 gün içinde veriliyor. Bunu dikkate alın. Bunun sebebi olarak aşırı talep gösterilmiş. Ürün sitede tek çekim tek fiyat olarak satılıyor. 875 TL ve 7 TL kargo ücretiyle satın alabiliyorsunuz. Taksitli almak isteyenler için sadece Paraf'a taksit imkanı var. Sitenin ne kadar güvenilir olduğuna karar vermek için kullanıcı yorumları burada...

4 – Buyakadan.com

General Mobile Discovery 2'nin tanıtım fiyatı olan 888 TL'den satış yapan bir site. Bu fiyata telefonu hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Sitenin en önemli avantajı ücretsiz kargo sunması. Yine ön siparişle alabiliyorsunuz. Telefonun temin süresi olarak 10 iş günü gösterilmiş. Talsitle satış yapılmıyor. Sitenin güvenilirliğine karar vermek için buraya bakın.

5 – Migroselektronik.com

Belki Migros gibi büyük bir şirketten telefonu almak isteyen olabilir. Fiyat yine sabit. 888 TL. Herhangi bir taksit yapılmıyor ve kargo hakkında bir bilgi verilmemiş. Migrosun internet sitesinden alışveriş yapanlar teslimatın nasıl yapıldığını bilirler. Sitenin güvenirlilikle ilgili herhangi bir linkini bulamadım. Herhangi bir şehirde Migros'a uğrayıp bilgi alabilirsiniz.

Umarız bu kadar site işinizi görür. Bundan sonrası zaten en yüksek fiyatlar. 888 TL'den daha yüksek bir fiyata cihazı almanızı tavsiye etmiyoruz. Güvendiğiniz sitelerden alışveriş yapmanızı tavsiye ediyoruz. Burada verdiğimiz siteler fiyatı düşük olanlardır. Buradan alışveriş yapmanız gerekmez. Güveniyorsanız yapabilirsiniz.

General Mobile Discovery 2 nereden alınır?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top