0
Ülkemizde en çok satan telefonları listelemeye devam ediyoruz. Listemizdeki akıllı telefonlar ilginizi çekebilir. En popüler cep telefonları yazımızda 3 farklı cep telefonuna yer vereceğiz. Bu telefonlar ülkemizin en çok arananları ve en çok satın alınanları olarak kayıtlara geçmiş durumda. Hadi başlayalım;

1 – Samsung Galaxy Note 3 N9000Q

Biraz pahalı olsa da donanım ve diğer teknik özellikleriyle ilgi çeken bir cihaz. Ülkemiz popüler telefon listesinde üst sıralarda yer alıyor. En ayırt edici özelliği kalemin aktif şekilde kullanılması ve işlevsel olması. Ekran boyutu 5,7inc olan cihaz phablet kategorisine giriyor. Full hd ekran çözünürlüğü ve 3Gb ram özelliğiyle dikkat çeken Galaxy Note 3 ülkemizin en popüler cihazları arasında yer alıyor.
Satış Fiyatı: Samsung Galaxy Note 3 N9000Q ülkemizde şu sıralar 1650 ile 1750 lira arasında bulunabilir.


2 – Samsung Galaxy S5 G900F

Ülkemizde en çok satılan bir diğer model yine Samsung'tan geliyor. Galaxy S5 modelinin G900F alt modeli 16Gblık versiyonu ile ülkemizde çok popüler. Samsung'un amiral gemisi tasarımı ile çok eleştirilse de ve fiyatı yüksek olsa da ülkemizde satılmayı başarıyor. Telefonun en dikkat çekici özelliği donanımları. Dünyanın en popüler telefonlarından olan Galaxy S5'in 5.1inc ekranı var. bu ekran full hd özelliğe sahip. 2.5GHz işlemcisiyle adeta bir uçak. Cihaz ayrıca 2Gb rame sahip. Yeni telefonu çıkana kadar Galaxy S5 popülerliğini devam ettirecektir.
Satış Fiyatı: Galaxy S5 ülkemizde 1760 ile 1900 lira arasında bulunabilir.

3 – General Mobile Discovery Elite 32Gb

GM Discovery ülkemizde popülerliğini yeni cihazlarla devam ettiriyor. Discovery isimli modellerle popülerliğini hala sürdüren şirket şu sıralar Elite modeliyle ön plana çıkıyor. Yakın zaman içinde ise Discovery 2 modeliyle piyasada olacak General Mobile, Elite modeliyle en çok satanlar listesine girmeyi başarıyor. En dikkat çekici özelliklerinden birisi fiyat performans cihazı olması. Ucuz olmasının yanında yüksek donanım özellikleri ve performansıyla konuşulan cihaz popülerliği hakediyor.
Satış Fiyatı: Discovery Elite modeli ülkemizde 1700 ile 1800 lira arasında bulunabilir.
Elite videolu inceleme


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top