4
GM firmasının piyasaya yeni sürdüğü bir cep olan Discovery 2 her yönüyle teknoloji severlerin dikkatini çekti. Gerek gerçek 8 çekirdekli işlemcisi, gerek 2 GB RAM’i ve kamerası ile olsun kullanıcıların beğenisini toplamayı başardı. Ancak bataryası yönünden hala tereddütte olanlar var. Biz bugün burada Discovery 2’nin bataryası ile ilgili konuşacağız. Bakalım endişe etmeye değer mi, yoksa korkulacak bir şey yok mu? 

Discovery 2, 2500 mAh bataryaya sahip. Bu rakam az değil. Hele Discovery’nin 1800 mAh’lık bataryasını düşündüğümüzde oldukça iyi bir batarya. Ancak 4 çekirdeğin yanına 4 çekirdek daha ekleniyor. Her şey iki katına çıkıyor. RAM de iki katına çıkıyor. 1’den 2 GB’a yükseliyor. Güç tüketecek parçalar gerçekten çok fazla, ancak firma bataryasına güveniyor. Bir günü rahatlıkla çıkartılabileceğini de beyan ediyor. Telefonu daha önce hiç test etme fırsatım olmadı, ancak akıllı telefonların geneli böyledir. 5000 mAh bataryaya da sahip olsanız sürekli oyun, sürekli internette iseniz batarya size bir gün yetmez. Bu nedenle öncelikle sizi kullanış tarzınız önemlidir. 

general mobile discovery 2

Son söz olarak şunu söylemem gerekiyor. Batarya yönünden sıkıntı çekmeden alabilirsiniz. Zira her akıllı telefonda batarya sıkıntısı az biraz vardır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Öğüt vereceğine bilgi ver. Bilgin yoksada konuşma sus.

    YanıtlaSil
  2. saol eyw bilgi için kardeş

    YanıtlaSil
  3. ben discovery 2 alalı 2 gün oldu arkadaşlar ve batarya ömrü çok çok kötü,aldığıma bin pişmanım ama iş işten geçti işte

    YanıtlaSil

 
tic
Top