0

Güncelleme: 27/08/2014 - Crazy Taxi™ City Rush v1.0.3 Apk+Obb+Mod sürümüne güncellendi. En son sürüm hemen altta. Bütün sürümler yazının sonunda. İyi oyunlar...


----------------------------
Bilgisayarlarımızda severek oynadığımız Crazy Taxi oyununun Android cihazlar için yazılan bir versiyonudur. Crazy Taxi™ City Rush v1.0.2 inanılmaz bir oyun ve oyunu merak edenler için ücretsiz indirme linkini veriyoruz. Ayrıca verdiğimiz apk ve obb dosyaları modludur. Sınırsız para hilesi vardır. İstediğini herşeyi satın alabilirsiniz.
Harika olmuş diyebiliriz.

Crazy Taxi™ City Rush v1.0.2 Apk+Obb+Mod Crazy Taxi™ City Rush v1.0.2 Apk özellikleri


  • Ücretsiz full sürümdür.
  • Modlu apk, sınırsız para hilesi vardır.
  • Tek linkte apk ve obb dosyalarını bir arada bulabileceksiniz.
  • Taksiyle istediğiniz haraketleri yapabilirsiniz. Hız, drift, tehlikeli haraketler...
  • Gelişmiş görsel efektler, gelişmiş şehir görünümü.
  • Dinamik yolcu taşıma sistemi.

Crazy Taxi™ City Rush Android oyunu için harika diyebilirim. Mutlaka denemeniz gereken bir Android oyunu. Dosya boyutu küçük olduğundan mobil indirmeye de uygun. Şimdi inidirip hemen başlayabilirsiniz.

Crazy Taxi™ City Rush v1.0.2 Apk+Obb+ModCrazy Taxi™ City Rush v1.0.2 Apk+Obb+Mod

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

OBB nasıl kurulur?

Apkyi kurduktan sonra OBB ile ilgili size verilen dosyayı rardaysa çıkartın ve şu yolu takip edin. Herhangi bir dosya görüntüleme uygulaması > sdcard > android > obb. Bütün obb dosyalarını buraya kopyalayın.

Yeni sürüm:



Eski sürümler:



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top