0
Güncelleme: 28/08/2014 - Chaos Combat Copters Hd v6.3.5 Apk sürümüne güncellendi. En güncel sürüm hemen altta, bütün sürümler yazının sonunda. Aksiyon dolu bir Android oyunu için hazır olun.


------------------------

Helikopter simülasyon oyunu olan Chaos Combat Copters Hd ayrıca aksiyon oyunları kategorisinde yayınlanmayı hakediyor. Harika bir görsellikle bizlere çok şey vadeden Chaos Combat Copters Hd v6.3.1 Apk Android oyunu ücretli ama verdiğimiz linkten ücretsiz giriş yapabilirsiniz. Helikopter savaşlarına hazır mısınız?

Chaos Combat Copters Hd tanıtım

  • Ücretsiz full sürümdür.
  • Apk ve obb dosyaları var. Kurulum aşağıda anlatılıyor.
  • Helikopterlerle çetin bir mücadeleye gireceksiniz.
  • Turnuvalara katılacak ve gökte kalan tek pilot olmaya çalışacaksınız.
  • Başarılı savaşlarınız için ödüller alacaksınız.


 Bu harika aksiyon ve simülasyon oyununu kaçırmayın.

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

OBB nasıl kurulur?

Apkyi kurduktan sonra OBB ile ilgili size verilen dosyayı rardaysa çıkartın ve şu yolu takip edin. Herhangi bir dosya görüntüleme uygulaması > sdcard > android > obb. Bütün obb dosyalarını buraya kopyalayın.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top