0
Avea mobil interneti yaygınlaştırmak için Opera ve Yandexle iş birliğine giderek ücretsiz internet sunmaya başladı. Türkiye'deki mobil internete katkı için gerçekleştirilen bu proje 100 bin Avea abonesini kapsıyor. Sizde faydalanmak için acele edin.

Ücretsiz internete nasıl girilir?

İşte yapmanız gerekenler. İlk önce m.opera.com sitesi üzerinden Opera tarayıcısını indirmeniz gerekiyor. Daha sonra bu tarayıcı üzerinde bulunan hızlı erişim sekmesinden Avea Web Pass'a girmeniz gerekiyor. Buradan internete ücretsiz girme hakkı elde edeceksiniz.

Diğer detaylar

Ücretsiz internet 1 haftalık bir süreyi kapsıyor. 1 hafta boyunca istediğiniz kadar internete girebilirsiniz. Herhangi bir sınır yok. Sadece kampanyaya dahil olan ve yukarda anlattıklarımı yapın yeter.

Avea'nın projeyle ilgili açıklaması

"Türkiye mobil internet pazarında 2014 2. çeyrek sonu itibariyle %47 akıllı telefon penetrasyon oranı ve %23'e ulaşan toplam servis geliri içerisindeki data gelir payı ile güçlü konumumuzu sürdürüyoruz. Bu kapsamda Opera ve Yandex ile oluşturduğumuz projemizi de özellikle mobil internet ile yeni tanışacak müşterilerimiz için önemli bir fırsat olarak görmekteyiz"
Telefondan ücretsiz internete girmek

Avea'dan Ücretsiz İnternet

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top