0
Yandex ülkemizde aktif ve sosyal bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Güncel olaylar karşısında kayıtsız kalmayan Yandex, ülkemizin en önemli konularından biri olan üniversite tercihleri başlar başlamaz aktif bir şekilde çalışmaya başladı ve üniversite tercih motorunu yayınladı.

Yandex Üniversite hizmeti sayesinde üniversite adayları tercihlerini etkin bir şekilde belirleyebiliyorlar. Daha önceden ösym'nin yayınladığı tercih kitapları ve dergileri ile yapılan tercihler şimdi daha hızlı ve mantıklı kararlarla yapılabiliyor.

Yandex Üniversite hizmeti üniversite tercihlerinde adaylara çok yardımcı oluyor. Bu uygulama sayesinde adaylar şunu kriterlerle tercihlerini belirleyebilirler;
  • Şehir şehir bütün üniversiteleri görüntüleyebilirsiniz,
  • Gitmek istediğiniz üniversiteyi hemen araştırmaya başlayabilirsiniz,
  • Puan türüne göre bir sıralama yapabilirsiniz.
Yandex Üniversite hizmetinde bir şehre tıkladığınızda o şehirde bulunan bütün üniversite ve bölümlerle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak mümkün. Örneğin adanaya tıkladığınız zaman o şehirde yer alan bütün bölümler, kontenjan, puan türü, taban puan ve tavan puan olamk üzere bir çok bilgiyi görüntüleyebilirler.

Yandex'in verdiği bu hizmet üniversiteye gidecek olan öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırırken ayrıca doğru seçimi yapmalarına yardımcı olacak.

Yandex İle Üniversite Tercihleri

İlgili – Yandex Üniversite

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top