0
Samsung'un şu günlerde tanıtması gereken Galaxy Z isimli cihaz tanıtılmadı. Galaxy Z, Samsung'un kendi işletim sistemi Tizen ile çalışıyor. Samsung, Tizen'i yeterli görmediği için telefonu tanıtmadığı söyleniyor. Çok uzun zaman önce operatör cihazları ile tanıtılması söz konusu olan Tizen, operatörlerin vazgeçmesi ile tantıım iptal edilmişti. Tizen bu kez Samsung tarafından tanıtılmadı.

Tizen, işletim sistemi olarak Samsung'un giyilebilir teknolojileri olan Gearlarda kullanılıyor ama daha bir telefonda Tizen'i görebilmiş değiliz. Çünkü hiç kimse Tizen işletim sistemli telefona güvenmiyor. Samsung, tanıtmayı düşündüğü Tizenli Galaxy Z cihazını tanıtmaktan vazgeçti çünkü Tizen'in bir uygulama mağazası yok ve geliştiriciler ile ilgili bir gelişme gelecekte görülmüyor.

Samsung, geliştiricilere destek verin uygulama mağazasını geliştirdiğinizde Tizen'in yakın zaman içinde piyasada olacağını söyleyebiliriz. Samsung, mağazaının bir akıllı telefon için çok önemli olduğu için böyle bir tutum içinde bulunsa da Tizen'in Android'den daha iyi performansa sahip olması mağaza faktörünü önemsiz kılacaktır. Sanırız Tizen, Android'den çok farklı şeyler sunmuyor.

Tizen Beklenen İlgiyi Görmüyor

Tizen Yine Ertelendi, Galaxy Z

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top