0
SNK Playmore şirketinin ilgi çeken ve çok popüler olan bir oyunun Android versiyonu ile karşınızdayız. KOF '98 hayranlarının mutlaka denemesi gereken oyun Google Play'de ücretli. Verdiğimiz linkten ücretsiz olarak temin edilebilir. Satın almak isteyen Google Play Sayfasından satın alabilir.

The King Of Fighters '98 v1.0 Apk (KOF)

  • Ücretsiz full sürüm.
  • 69 Mb dosya boyutu.
  • Android 2.3.3 ve üzeri sürümlerde çalışır.
  • 38 farklı karakterle istediğiniz oynayın.
  • İster Android kontrolünü kullan ister Orijinal oyun gibi oyna.
  • Bluetooth ile multiplayer olabilrme. Arkadaşlarınla savaş.
Belli bir hayran kitlesi olan oyunu sizde ilk defa deneyecekseniz hiç çekinmeden şimdi başlayın. Street Fighter tarzı oyunları sevenler için çok önemli ve efsane bir alternatif. Apk ve data kurulum bilgileri aşağıda. İndirme linki yazının sonunda. 5 farklı alternatiften indirebilirsiniz.

The King Of Fighters '98 v1.0 Apk (KOF)

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

OBB nasıl kurulur?

Apkyi kurduktan sonra OBB ile ilgili size verilen dosyayı rardaysa çıkartın ve şu yolu takip edin. Herhangi bir dosya görüntüleme uygulaması > sdcard > android > obb. Bütün obb dosyalarını buraya kopyalayın.

The King Of Fighters '98 v1.0 Apk (KOF)


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top