0
Akıllı telefon dendiği zaman akla ilk gelen şirket Samsung, telefon satışlarında gerilemeye başladı. Şirketin Apple davaları, tasarım faciaları ve yükselen fiyat performans telefonları Samsung'u mahveden gelişmeler arasında yer alıyor.

Samsung yeni cihazları ile tasarımda önemli değişikliklere gidecek ama çok geç kaldı. Galaxy S5'in kesinlikle insanların beklediği gibi olmadığını söyleyebiliriz. Yazılım olarak harikalar yaratan cihaz tasarım olarak kesinlikle sınıfta kaldı. Zaten bunun sonucunda tasarımla ilgili kısmın başkanı işinden kovuldu. “Galaxy S5 tasarımı işinden etti

Son verilere göre Samsung2un karşılığı devam etse de düşmeye başladı. Adet bazında telefons atışlarında ise önemli bir gerileme söz konusu. Samsung'un akıllı telefon pazarında payı %32.3'ten %25.2'ye kadar gerilemiş durumda. Geçtiğimiz sene aynı dönemde 77,3 milyon satış gerçekleştiren Samsung'un bu sene aynı dönemde 74,3 milyon satış gerçekleştirdiği vugulandı. Bu önemli bir düşüş demek.

Apple ile devam eden hukuksal süreçte kaybedilen paraları hesaba katmasak bile yükselen Çinli fiyat performans cihazlarını mutlaka dikkate almalıyız. Samsung'un telefonlarına kesinlikle ucuz diyemeyiz. Çin'de üretilen ucuz ve Samsung'tan daha performanslı cihazlar şirketin işine taş koyuyor ve Samsung'un buna karşı şimdilik yapabileceği hiçbirşey yok. Fiyat düşürme dışında.

Galaxy S5 fiyatı düştü.

Samsung'un Telefon Satışları Düştü

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top