0
Motorola Hindistan'ın Twitter hesabından atılan bir Tweet, Motorola'nın bazı cihazları için Android 4.4.4 güncellemesinin verilmeye başladığını duyurdu. Tweet'te Moto E, Moto G, Moto X cihazları için Android 4.4.4 güncellemesinin bu hafta Hindistan için başlayacağı söyleniyor.

Şirketten güncellemenin neler getirdiği, neler götürdüğü hakkında bir açıklama yapmadı. Güncelleme tarihi verildi ve hangi cihazların güncellemeyi alacağı söylendi. Motorola gibi son zamanlarda sessiz kalan bir şirket için bu son sürüm güncellemesi oldukça önemli.

Güncellemenin yakın zaman içinde dünyanın diğer bölgelerinde de sunulması bekleniyor. Güncellemenin neden Hindistan'dan başladığı ile ilgili bir açıklama yok. Bu kullanıcı sayısı ile ilgili olabileceği gibi, mevcut sürüm hakkında en çok şikayet gelen yer de olabilir. Ya da Motorola bu güncellemeyi bir geçiş dönemi olarak görüyor, dünyanın diğer bölgelerine daha stabil bir güncelleme ile çıkmak için hazırlanıyor olabilir. Detaylar için bizi takip etmeye devam edin.

Moto E Fiyatı ve Özellikleri

Motorola İçin Android 4.4.4 Güncellemesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top