7
Güncelleme: 31/07/2014 - Modern Combat 5: Black Out v1.0.1c sürümüne güncellendi. Bütün dosyaları hemen altta ya da yazının sonunda bulabilirsiniz. Önemli bir bilgi: bir önceki sürümden obb dosyalarına sahipseniz indirmenize gerek yok. Sadece apk indirin. Herhangi bir sorunda bizimle iletişime geçin.


Yeni Sürüm
Modern Combat 5: Black Out v1.0.1c Apk+Data 


Gameloft'un inanılmaz oyunu sonunda yayınlandı. Ücretli olan oyuna ücretsiz erişmek ve ilk oynayanlardan olmak için verdiğimiz linkten oyunu edinin. Harika bir kalitede inanılmaz bir deneyim sunan Modern Combat 5: Black Out Android oyunu hakkında birkaç bilgi verelim.

Modern Combat 5: Black Out Apk+Data özellikleri

  • Oyuna ücretsiz girebilme.
  • Apk ve data dosyaları
  • Modern Combat 5: Black Out Apk+DataToplam boyut 1 Gb
  • 4 farklı sınıf, hepsi de yükseltilebilir.
  • Diğer oyuncularla sohbet edebilme.
  • Silahları geliştirme ve özelliklerini arttırma.
  • Gelişmiş hikaye görevleri.
  • Gelişmiş grafikler ve kontrol mekanizması.
Oyun daha yeni yayınlandı ve sizi bekliyor. Şunu belirtmek gerekir ki oyun sürekli güncelleme alacak. Bu nedenle oyunu almak daha sağlıklı. Ama ücretsiz girip denemek isteyenler için verdiğimiz linkle önemli bir çözüm.

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

OBB nasıl kurulur?

Apkyi kurduktan sonra OBB ile ilgili size verilen dosyayı rardaysa çıkartın ve şu yolu takip edin. Herhangi bir dosya görüntüleme uygulaması > sdcard > android > obb. Bütün obb dosyalarını buraya kopyalayın.
Google Play Sayfası (Satın Al)
Yeni Sürüm
Modern Combat 5: Black Out v1.0.1c Apk+Data 
Obb: Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4

-------------------------------------
Eski Sürümler
Modern Combat 5: Black Out Apk+Data

Partlı İndir

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Oyun açılmıyor dosyalar kontrol edildikten sonra tamama bastıktan sonra oyundan atıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldığınız hata nedir? Oyundan attıktan sonra herhangi bir uyarı veriyor mu? Ayrıca telefonunuzun marka ve modeli nedir? Oyunu oynayabilmek için bazı şartlar var elbette. Örneğin Android 4.0 ve üzeri sürüm olması lazım. Bilgileri verirseniz belki yardımcı olabilirim.

      Sil
    2. Oyun açılıyor dosyalar kontrol ediliyor diyo ondan kontrol tamamlandı yazıyor oynamak için tamam'a tıklayın yazıyo tıkladıkdan sonra bir uyarı vermeden oyundan çıkıyo. Telefonum gm discovery 4.2

      Sil
    3. Hocam marketi bir kontrol edin telefonunuza uyumsuz diyor mu bir bakın. Onun dışında GMD'de bu tür olaylar yaşadık ama o kitkat sürümündeydi. Zaten o nedenle sormuştum. İlk defa bu şekilde bir geri dönüş aldık oyunla ilgili. Herhenagi bir sıkıntı yok. Ayrıca oyun internet bağlantısı gerektiriyor. İnternet bağlantınız var mı?

      Hocam hem apk hem obb dosyalarını indirip ikisini de kullanmanız lazım. Yaptınız mı?
      Son olarak eski sürümü denemiş miydiniz? Zaten Obb indiyse sadece oyunu telefondan kaldırıp yine bu yazıdan eski sürüm apkyi indirin.Torrentle sadece apkyi indirebilirsiniz. Ya da başka bir yerden bulabilirsiniz. İnternetin hızlıysa hepsini indirebilirsiniz.

      Sil
    4. Oyun uyumlu benim tele .dediğin gibi ikisini de kullandım. Eski apk yi indirip bi deniyim dönerim tekrar sana

      Sil
    5. Yaptım kardeşim tesadüfen denk geldim obb'de tek klasör olacağı yere iki klasör varmış asıl dosyayı geri taşıdım diğer klasörü sildim oyun açıldı. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim

      Sil

 
tic
Top