0
Google'ın mobil arama sonuçlarında önemli bir değişik gerçekleşecek. Google telefonunuzdan bir internet sitesi araması yaptığınızda ve bir siteye girmek istediğinizde o sitenin mobil uyumlu olup olmadığını size bildirecek. Bu önemli değişiklik ve özellik, internet sitelerinin mobil versiyonlarının geliştirilmesine katkıda bulunacağı için ayrıca değerli.

Bildiğiniz gibi mobil internet trafiği günümüzde çok önemli bir hale geldi. Bu durumu göz önüne alan internet site sahipleri, internet sayfalarını mobil uyumlu hale getiriyor. Bir çok sitenin mobil versiyonu bulunsa da bir çoğunda mobil versiyon bulunmuyor. Bu telefondan girdiğinizde ilgili sitenin yavaş yüklenmesine ve belki görüntülenmemesine neden oluyor. Google size karşılaşabileceğiniz bu durumu arama sonuçlarında bildirecek.

Bu yenilikle birlikte mobilden hangi siteyi ziyaret edip etmeyeceğinize karar verebileceksiniz. Daha hızlı bir internet deneyimi yaşatacak olan bu sistem ayrıca sitelerin zorunlu gelişimine de katkıda bulunacak.

Mobil Arama Sonuçlarında Önemli Değişiklik

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top