0
LG'nin yakın zaman içinde duyurmayı planladığı güvenlik bileklikleri çocuklar için piyasaya sürülecek. Bilekliğin adı KizOn. Çeşitli ve çocukların sevecekleri renklerde piyasaya sürülecek olan bu bileklikler çocuğunuzu güvende tutmak ve sürekli ondan haber almak konusunda işinize yarayacak.

KizOn'un en önemli özelliklerinden birisi internet ve gps özelliğinin olması. Bu özellik çocuğunuzun nerede olduğunu görebilmenizi sağlıyor. Bunun yanında telefonunuzla bilekliği arayabiliyorsunuz. Çocuk bileklikten çağrıyı kabul ederek sizinle konuşabiliyor. Çocuğunuz çağrıya cevap vermedi ya da verebilecek yaşta değil mi? Sorun değil. KizOn, çağrınıza cevap verilmediği taktirde 10 saniye içinde otomatik olarak sizi geri arıyor. Bu durumda ortamdaki sesleri duymanız mümkün oluyor.

Çocuğunuzla sürekli iletişimde kalmak için harika bir teknoloji olan KizOn LG'nin ismiyle piyasada olacak. KizOn'un ilgi görmesi halinde ileriki versiyonlarında geliştirileceğini düşünüyoruz. Özellikle uzaktan bağlanabileceğiniz basit bir kamerasının olması aileleri inanılmaz rahatlatacaktır.

Samsung Galaxy S5 ve LG G Flex Karşılaştırması

LG'den Çocuklar İçin Güvenlik Bilekliği

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top