0
12 Temmuz günü gerçekleşecek olan League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali'nde ödül 112 bin 500 lira olacak. Yetkililer tarafından açıklanan ödül havuzunun şuanki miktarı bu. E-spor gelişiyor ve işin maddi yönüde sporcuları teşvik ediyor.

League of Legends final karşılaşmaları Ülker Sports Arenada gerçekleştirilecek. Karşılaşmalar 12 Temmuz'da başlayacak. Birbirinden güzel oyunlar ortaya çıkacağından eminiz. Finale kalmayı haketmiş iki takım ise şunlar; DP.ByNoGame ve Team Turquality. Bakalım hangisi kazanacak.

Avea'nın sponsorluğunu yaptığı League of Legends 2014 Türkiye büyük finali için Riot Games Türkiye sorumlusu şu açıklamaları yaptı: "Dünyada en hızlı gelişen spor olan eSpor, ülkemizde de Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğini de alarak giderek popüler hale geliyor. Şu anda 12,000'in üzerinde kayıtlı takım ve 70,000'i aşkın sporcuyla hedefimiz yakın bir gelecekte Türkiye'den de League of Legends Dünya şampiyonları çıkartmak."

League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali ile ilgili resmi sponsor Avea'dan ise şu açıklama geldi: "İki yıldır League of Legends'ın Türkiye Resmi Ortağı olarak Riot Games'le yürüttüğümüz işbirliği, gençlik markamız Woops sponsorluğunda devam ediyor. Amacımız, eSpor'un ülkemizde yayılmasına destek vermek. Sporcu olmak için sadece fizik ve kondisyonun yeterli olmadığının altını çizerek; çalışma, takım oyunu ve mücadelenin önemini aktarmaya çalışıyoruz. Türkiye'de 14-24 yaş aralığında, yaklaşık 15 milyonluk bir genç nüfus bulunuyor. Onların her tür ihtiyaç ve beklentilerine, mübalağasız teklif ve kampanyalarımızla yanıt veriyoruz. LOL işbirliğimiz de her zaman yakın olduğumuz gençlerle bağımızı daha da güçlendirmemizi sağlıyor. Ülkemizdeki gençlerin bu tür oyunlara gösterdiği ilgi ve ayırdığı zamanı da göz önünde bulundurduğumuzda, bu işbirliği Woops hedef kitlesiyle iletişimde olmak anlamında çok büyük önem taşıyor. Woops olarak LOL Büyük Final'de en başarılı ismi ödüllendireceğiz. Finallerin öne çıkan, en dikkat çekici oyuncusu, Woops sponsorluğunda "Most Valuable Player" unvanının yanı sıra Gaming Laptop ödülünün de sahibi olacak."

League of Legends Finalinde 112.500 TL

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top