0
Derdini Reddit üzerinden herkesle paylaşan bir Samsung kullanıcısı, telefonunun şarj girişinin yandığını ve durumu Samsung'a ilettiğini söyledi. Samsung, telefonu incelemek üzere isteyince Reddit kullanıcısı telefonu gönderdi. Ama telefon bir daha geri gelmedi. Konuyla ilgili Samsung'a ısrar eden ve telefonunun tamir edilip geri gönderilmesini isteyen kullanıcının sesi duyuldu ve Samsung ürünü gönderdi. Samsung Galaxy S4 kullanıcısı kutuyu açınca boş olduğunu farketti.

Yaşanan ilginçlikleri de Reddit üzerinden paylaşmaya devam eden kullanıcıyı HTC duydu ve bu kişiye bir One M8 hediye etti. Burada ilgi çeken iki durum mevcut. Birincisi boş kutu ikincisi ise HTC'nin bu tür kullanıcıları takip etmesi.

Samsung'un bu tür olaylarla, tek bir telefon yüzünden muhatap olması hiç iyi değil. Bu olayda ismi geçmesi yerine telefonu tamir etmeyip hemen yenisini gönderseydi hatta bir üst modelini gönderseydi kendisi için daha karlı olurdu. HTC'nin tutumu ise tek bir One M8 ile inanılmaz bir bütçeyle yapılamayacak etkide bir reklam yapması ki, şirketin internet üzerinden sosyal olmasının ne kadar önem arzettiğini gösteriyor.

Bu aşamadan sonra kayıpları için Samsung'a geçmiş olsun. Bundan sonra da HTC herkesin sesini duysun. :)

HTC Bedava M8 Verdi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top