0
Android işletim sisteminin mağazası ve en değerli yapısı Google Play Store'a önemli bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme ile Android mağazasının görünüşünde çok önemli değişiklikler oluyor. Son zamanlarda internet devlerinin hizmetlerinde yapmaya çalıştığı görselleri ön plana çıkarma durumu Google Play Store'da kendini gösterecek.

Okumaktan sıkılan insanlar, internetin şekillenmesinde önemli rol oynuyor. Sosyal ağlar, son güncellemelerle yazı yerine görselleri ön plana çıkarmaya başlamıştı. Bunu başta Facebook'ta belirgin olarak gördük. Daha sonra Twitter önemli güncellemelerle bunu başardı. Google zaten sürekli görselliğin ön plana çıkmasından yanaydı. Bunun için Google Play Store'da da önemli yeniliklere imza atacak olan Google, Android mağazanın görünümünü değiştirip mağazada görselliği ön plana çıkarıyor.

Android için en önemli araçlardan birinin mağaza olduğunu biliyoruz. Google'ın mağazaya bu kadar önem vermesinin nedeni de bu. Bakalım güncelleme hoşuma gidecek mi? Güncellemeyi merak edenler için bir görsel paylaşıyoruz.

Google Play Store İzin Güncellemesi

Google Play Store Yenileniyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top