0
Bu yazıda Discovery 2 ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz. General Mobile Discoevry  teknik özelliklerin yanında satış fiyatı ve diğer detaylar yazımızın içeriğinde vardır.

Geçtiğimiz günlerde bir kaç bilgi verdiğimiz General Mobile Discovery 2 cihazıyla ilgili bir sürü detay ortaya çıktı. Sonunda sizinde merak ettiğiniz bilgiler bu yazıda.

General Mobile Discovery 2 tasarımı

GM Discovery 2'de tasarım yönünden çok önemli değişiklikler göreceksiniz. Özellile metal kasa ile harika bir cihaz olmuş. Bunun yanında hafiflik ve incelikte cabası. Cihazın kalınlığı sadece 7,9 mm. Ayrıca arka kapağı Galaxy S5 ile benzerlik gösteriyor.

Discovery 2 ekran özellikleri

Discovery 2'de 5inc ekran bulunuyor. Ekranın teknik özellikleri ise şu şekilde; full hd (1080p) ve IPS LC. Ayrıca ekranın teknik detaylarından birisi ise geniş açılardan bile görüntü kalitesinin tüksek olması. Neredeyse yatay baktığınız cihazın ekranındakileri net bir şekilde görebiliyorsunuz.

Discpvery 2 işlemci özellikleri

Bu işlemciye bayılacaksınız. 8 çekirdekli Mediatek işlemcinin inanılmaz derecede sessiz olduğu detaylar arasında. İşlemcinin çok gelişmiş olduğu ve Discovery cihazlar içinde en yüksek performansa sabip cihaz olduğu söyleniyor. Ayrıca cihazda 2 Gb ram ve 16 Gb dahili hafıza bulunuyor. 2Gb ram ne kadar uygun bilmiyoruz ama benchmark testlerini yaptığınızda cihazın tavan yaptığını göreceksiniz. Eklemek gerekir ki ilk etapta çift simkartlı model satılacak ve bu modelde sd kart yuvası yok. Daha sonra piyasaya çıkacak olan tek sim kartlı modelde sd kart desteği olacak

Discovery 2 kamera özellikleri

Discovery 2'de inanılmaz bir kamera kullanılmış. Bugüne kadar gördüğünüz Discoevry kameralarını unutun. 13MP arka kamera ile inanılmaz görüntüler yakalayabileceksiniz. Ayrıca cihazda 5Mp ön kamera bulunuyor. İki kamerada full hd video kayıt yapabiliyor.

Enerji durumu


GM Discovery 2 DetaylarıPeki bu cihazın şarjı ne kadar gidecek? 2500 mAh pil ile cihazın enerji sorunu giderilmeye çalışılmış ama hangi pil 8 çekirdek işlemciyi yeterince idare edebilir? Pilin 1 günden fazla dayandığı söylense de kullanıma göre değişecektir.

General Mobile Discoevry 2 satış fiyatı


Cihazın eylülde piyasaya çıkacağını söylemek gerekiyor. Satış fiyatı ise 888 lira. Harika performansa harika bir fiyat konulmuş.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top