0
Plastik kasa tasarımlarıyla kullanıcıları kendinden bezdiren Samsung, yakın zaman önce tasarımla ilgili önemli değişiklikler olacağını hissettirmişti. 10 Mayıs 2014 günü yayınladığımız “Galaxy S5 Tasarımı İşinden Etti” haberimizde de bahsettiğimiz üzere Samsung'un Tasarım Bölüm Başkanı kovulmuş, yerine başkan yardımcısı getirilmişti. Bu değişiklikle tasarım konusunda önemli adımlar atacağını hissettiren Samsung, Galaxy F ile metal kasaya geçiş yapıyor.

Metal Kasa Galaxy F

Evleaks'in sızıntılarından biri olan Galaxy F'nin gerçek bir görüntüsü paylaşıldı ve fotoğrafta metal kasa bir Samsung cihaz görünüyor. Bunun Galaxy F'ten başka Bir şey olma ihtimali yok çünkü Samsung'un bu şekilde başka bir telefonu yok.

Galaxy S Serisine Ne Olacak?

Samsung'un Galaxy S serisinden sonra Galaxy F ile başka bir seriye bağlayacağı kesinleşti. Bu serinin hepsinin metal kasa olacağını ve donanım özelliklerinin de üst düzey olacağını söyleyebiliriz. Hatta Galaxy S serisinde metal kasaya geçilmezse Galaxy F'in popülerliği, S serisini söndürecek bile diyebiliriz. Yoğun eleştiri alan Samsung, metal kasa ile insanların gönlünü almayı başardığı zaman satış rakamlarını da arttıracaktır.

Galaxy S5 Tasarım Değişecek

Galaxy F'in Görseli Yayınlandı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top