0
İşletim sistemimiz ister 32 bit ister 64 bit olsun bi şuana kadar tek bir Chrome sürümü kullandık. Bundan sonra 64 bir işletim sistemleri için daha gelişmiş bir Chrome yayınlandı. Google uzun zaman önce belli bir kesimle denemeye başladığı Chrome 64 bit şimdi herkes tarafından kullanılabilir durumda.

Chrome 64 bit internet tarayıcısı sadece Windows 7 ve Windows 8'in 64 bit sürümlerinde çalışıyor. Google'dan yapılan açıklamada 64 bit Chrome daha yüksek güvenlik ve daha iyi performans sunuyor.

Chrome 64 bir kullanmak isteyenler Chrome Sayfası'ndan tarayıcıyı indirebilirler. İndirme işlemi bittiğinde şu an kullandığınız Chrome 32 Bit'i kaldırmanıza gerek yok. Yeni Chrome'u kurduğunuz zaman yenisi eskisinin yerini alacak ve bütün ayarlar ve yer imleri yerinde duracak.

Son olarak hatırlatmak gerekir ki Chrome 64 bit beta sürümünde. Yakın zaman içinde full sürüm olacağı söylenen tarayıcının kararlılığı garanti edilmiyor. Görülen hataların geri bildirimden Google'a bildirmeniz rica ediliyor. Bu da hatalarla karşılaşabileceğiniz anlamına geliyor. Yine de denemeye değer.

Yepyeni bir Chrome geliyor

Chrome 64 Bit Beta Sürümü Yayınlandı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top