0
Vodafone hat kullanıcısı iseniz ya da internet için Vodafone’a geçmek istiyorsanız bu yazımı mutlaka okumalısınız. Vodafone mobil interneti hızlı mı, 3G çekim alanları geniş mi? Tüm bu sorularınızı yazımda yanıtlayacağım. 

Vodafone interneti hızlı mı? 

Öncelikle internetin hızının bazı modemlerden daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Oturduğunuz bölgeye göre modemlerin sizlere verebileceği hız değişiyor. Örneğin santrala yakın bir bölgede oturuyorsanız fiber interneti bile rahat bir şekilde kullanabilirsiniz (modemde). Ancak bazı bölgeler 6-8 Mbps hız alabilirler. Daha fazlası kesintilere sebep olur. Ancak o 6 Mbps hız aldığınız yerde Vodafone 3G çekiyorsa 10 Mbps ve daha üstü hızlar elde edebilirsiniz. Yani Vodafone mobil internetin hızı gayet tatmin edici. 

Ben de bir Vodafone kullanıcısıyım. Bugün sizlere yaptığım hız testinin sonuçlarını göstereceğim. Saniyede 1 MB’dan daha hızlı indirdiğini gördüm. Yükleme hızı normalde modemlerde TTNET ve diğer internet hizmetlerinde ekstra ücret ödemezseniz hep 1 Mbps’dir. Ancak benim kullandığım Vodafone mobil internette bile 2 Mbps. 

Vodafone İnternet Değerlendirmesi

Son söz olarak bu interneti kullanabilirsiniz. İçiniz rahat bir şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum ve memnununum. Ancak şunu belirtmeliyim. Yaşadığınız bölgede HSPDA aktif olmalı. Yani H ya da H+ ile internete girebilmelisiniz. Eğer E ile yani Edge hızında internete girerseniz sizi tatmin etmez.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top