0
Turkcell başarılarına bir yenisini daha ekleyerek iki büyük ödül kazandı. ECCCSA kapsamında verilen “Avrupa'nın En İyi Çağrı Merkezi” ve aynı kapsamda jüri özel ödülü olan “En İyinin En İyisi / Müşteri Deneyiminde Mükemmeliyet”i alan Turkcell isminin yanında bir artı daha koydurdu. ECCCSA: European Call Centre & Customer Service Awards...

ECCCSA her sene Londra'da düzenleniyor. Ödül törenlerine, bu büyük yarışmaya bir çok dünya devi GSM operatörü katılıyor. Ülkemizi temsil eden Turkcell, kalitesini dünya çapında da göstermeyi başardı. Avrupa'nın en iyi çağrı merkezi olduğunu tastikleten Turkcell bir de jüri özel ödülüne layık görüldü.

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;
“Sektörümüzün en önemli organizasyonlarından biri olan European Call Centre & Customer Service Awards’ta “Avrupa’nın en iyi çağrı merkezi” seçilmemiz ve organizasyonun en önemli ödülü olan “Mükemmeliyet Ödülü” nü almamız ortaya koyduğumuz çalışmaların ne derece başarılı olduğunun bir göstergesi ve ülkemiz için bir gurur kaynağı. Çağrı merkezi hizmetlerinde yakaladığımız dünya standartları bizi sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da en önemli oyunculardan biri olarak konumluyor. Bu üstün başarıyı yakalamak için tüm birimlerimizle değişen müşteri taleplerini ve gelişen teknolojiyi sürekli takip ediyor, çalışmalarımızı hep yenilikçi, hızlı ve çözüm odaklı hizmetlerle sürdürüyoruz. Şirket olarak amacımız önce mutlu çalışan yaratmak bunun sonucunda da eşsiz müşteri deneyimi yaşatmak. Çünkü biz önce çalışanlarımızın mutluluğunu önemsiyor, mutlu çalışanların mutlu müşteriler yarattığına inanıyoruz. Almış olduğumuz bu iki önemli ödül de bizim bu konudaki çalışmalarımızı doğru bir şekilde yönettiğimizin bir göstergesi. Avrupa’nın En İyi Çağrı Merkezi ödülü ile birlikte Avrupa’daki tüm çağrı merkezleri arasında “En İyinin En İyisi” seçilerek “Mükemmeliyet” ödülünü almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Turkcell Global Bilgi olarak ülkemize ve insanımıza yatırım yapmaya, üstün teknoloji ve hizmet anlayışımızla sadece Türkiye’de değil, uluslararası arenada da başarılarımızı devam ettirmek için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz”

European Call Centre & Customer Service Awards (ECCCSA) hakkında

The European Call Centre & Customer Service” (Avrupa Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri) Ödülleri İngiltere ve Avrupa’da çağrı merkezi ve müşteri yönetimi konusunda en iyileri belirleyen bir organizasyondur. Her sene geleneksel olarak bu endüstrideki başarılı kişi ve kurumları ödüllendirmektedir. Ödüller, endüstride mükemmeliyeti tespit ve takdir etmek amacıyla 20 kategoride verilmektedir.

Turkcell'e İki Büyük Ödül

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top