0
2013 yılında izlediğimiz Pacific Rim filminin devamı olan Pacific Rim 2'nin vizyon tarihi açıklandı. Filmin 100 milyon dolardan fazla hasılat yaptığı açıklanmıştı. Bu gelirden sonra yapımcılar ve ekip ikinci film için kolları çoktan sıvamıştı. Şimdi ise film ile ilgili vizyon tarihi açıklandı. Eğer bir değişiklik olmazsa Pacific Rim 2, Nisan 2014'te vizyona girecek.

İlk filmden kısaca bahsedecek olursak, ilginç bir uzaylı ırkın dünyaya saldırdığını ve her saldırının bir öncekinden daha şiddetli olduğunu filmin ilk kısmında görüyoruz. Dünya milletleri bu saldırıya devasa robotlarla karşılık verebiliyor. Bu robotları kullanmakta ustalık işi. Filmin sonlarında doğru ise saldırının nasıl gerçekleştiğini görüyoruz. Saldırıları yok etmek için çözüm bulan karakterlerimiz sonunda saldırıları kesmeyi başarıyor.

İkinci filmin konusuyla ilgili bilgi yok ama fikrimiz var. diğer filmlerde olduğu gibi, atlanılan küçük bir detaydan uzaylı ırk tekrar gelişebilir ve saldırılarına daha uyumlu ve güçlü şekilde devam edebilir. Ya da daha olası bir senaryo, saldırılar bu sefer okyanus derinliklerinden değil, uzay gemileriyle uzaydan gelebilir.

Pacific Rim 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top