5
GM Discovery genel müdür ve aynı zamanda ortaklarından olan Muzaffer Gölcü istifa mı etti? Bugün internette dolaşırken bu tür haberlere denk geldim. Acaba doğru mu? Gerçekten bu tür bir istifa söz konusu mu? 

Henüz kesin bir açıklama yok. Resmiyette bir açıklama olmadığı için sizlere kesin bir bilgi veremeyeceğim. Ayrıca Gölcü’nün istifa etme olasılığını değerlendirdiğim zaman çok düşük bir olasılık karşıma çıktı. Şirket tam düzgün kar etmeye başlamışken istifa edeceğini sanmam. Ayrıca şirketin ortakları arasında yer aldığı için neden istifa etsin diye düşünüyorum. Eminim sizler de aynı fikirdesinizdir. 

general mobile

Şu sıralar KitKat geciktiği için kullanıcılar şirkete bayağı yüklenmeye başladı. Kullanıcılar güncelleme için yüklendi diye hiç kimse istifa etmez. Şahsi görüşüm bu tür bir olayın olmadığı yönünde. Kısa zaman içinde göreceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. benim anlamadığım neden bu güncelleme üzerinde duruluyor ? yani demem şu ki telefon satın aldınız diye üreticinin %100 güncelleme yapması gerekmez ki. ha stabil olması için zaten iki güncelleme gelmişti cihaza bence şu haliyle bile verdiğiniz parayı fazlasıyla hakediyor. KitKat gelmesi sadece heves olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız. Kullanıcılar aldıkları ürünün devamlı desteklenmesini istiyor işte bişey diyemeyiz.

      Sil
    2. Ağa biz güncelleme beklemiyorduk kendisi röportajlarda dedi twitten 2-3 haftaya dedi 4 haftaya girdik ses seda yok telefon stabil mi stabil ama bunların yaptiklari gösterip elletmemek oluyor.

      Sil
  2. laf aramızda. muzaffer gölcü istifa etti haberini ben yaydım. başka bi yol bırakmadı çünkü muzaffer gölcü. ben istifa haberini yaydıktan kısa bi süre sonrada muzaffer gölcüden kitkat la ilgili açıklama geldi twitter dan. Amacına ulaştı istifa söylentisi

    YanıtlaSil

 
tic
Top