0
Injustice: Gods Among Us Android MOD APK 1.8.2 (Unlimited Money). Bu yazımızda gerçekten kalitesiyle ismini andıran bir oyun olan Injustice: Gods Among Us'ın hileli bir modunu tanıtacağız. Injustice: Gods Among Us Android oyununun bu hileli modunda sınırsız para hilesine sahip olursunuz. Şimdi bilmeniz gereken bir kaç şeyi sıralayalım.

Injustice: Gods Among Us Sınırsız Para Hilesi

  • Injustice: Gods Among Us Sınırsız Para HilesiOyun adı: Injustice: Gods Among Us
  • Oyunun versiyonu: v1.8.2
  • Hile ne işe yarar: Sınırsız para verir
  • Uygun olan apkyi indirdiğinizden emin olun.
Oyunun 4 farklı sürümü mevcuttur. Bu sürümler grafik işlemcisine göre değişmektedir. Oyunun şu grafik işlemcilerine uygun sürümleri mevcut. Adreno, Mali, Tegra, PowerVR... Telefonunuzun grafik işlemcisi hangisiyse ona uygun olan apkyi indirmeniz gerekiyor. Yoksa çalıştıramazsınız. Data dosyası hepsi için ortaktır. Yazı içinde bütün apklerin ve data dosyalarının bulunduğu tek bir linkte eklendi. Hepsini indirmek isteyen buyursun. Telefonunun grafik işlemcisini bilmeyenler http://www.phonearena.com/ adresinden telefonunu aratıp özelliklerinden bakabilirler.

Nasıl yapılır?

  1. Verdiğimiz apklerden size uygun olanı indirin.
  2. Obb dosyasını indirin.
  3. Obb dosyalarını /sdcard/Android/obb yoluna atın.
  4. Apk dosyasını kurun
  5. İyi oyunlar
Injustice: Gods Among Us Sınırsız Para Hilesi

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.

OBB nasıl kurulur?

Apkyi kurduktan sonra OBB ile ilgili size verilen dosyayı rardaysa çıkartın ve şu yolu takip edin. Herhangi bir dosya görüntüleme uygulaması > sdcard > android > obb. Bütün obb dosyalarını buraya kopyalayın.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top