2
Discovery kullanıcılarından şarjda takıldığına dair şikayetler geliyor. Örneğin şarja takıyorsunuz, % 20 doluyor ama sonrası gelmiyor. Ne ileri gidiyor, ne de geri geliyor. Çözümü bizzat deneyerek buldum. 

Geçen gün Discovery’i de benim de başıma böyle bir şey geldi. Telefonu % 20’de şarja taktım. 1 saat sonra geldim baktım hala % 20. Önce şaşırdım. Tak çıkar, bekle derken çözüm bulamadım. Bataryayı söktüm. Elime aldım masaya vurdum. Ancak çok sert değil. Yassı bir şekilde masaya vurduktan sonra telefona tekrar taktım. Şarj % 20’den % 11’e düştü. Sonra şarja taktım. Baktım 2 dakikada % 1 şarj etmeye başladım. Çözüm yolu biraz ilkel de olsa bu. Batarya bazen bu şekilde takılabiliyor. Bu şekilde takılmaları hafif fiziksel güçle çözebiliyorsunuz. Çok sert vurmayın, bataryayı komple kaybedebilirsiniz. 

general mobile discovery

Bulduğum çözüm bende anında işe yaradı. Size yaramama ihtimali de vardır. Servise göndermeden önce en azından bir kere bu yöntemi deneyebilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Benim şarj yeri iyice lacka oldu. Zorla şarj ediyorum resmen. Hatta bazen olmuyor. Samsungun takiyorum hic sorunsuz şarj oluyor. Samsungun şarj aletini alip kullansam zarari olur mu?

    YanıtlaSil

 
tic
Top