4
Discovery kullanıcıları heyecanla güncellemeyi beklerken yönetimden hala bir açıklama yok. Neden güncelleme hala gelmedi, yönetim neden bir açıklama yapmıyor? 

Discovery güncellemesinin yalan olduğunu düşünen kullanıcılar var. Bu konuda benim şahsi fikrim güncelleme gelecek. Bu kadar vaatten sonra hiçbir firma geri dönüş yapamaz. Yaparsa bu pazardaki son saniyeleri olur. Bu nedenle güncelleme gelecek. Ama ne zaman? Verilen tarih bu günlerde bir tarih. Ama hala bir açıklama yok. 3 hafta önce bu güncelleme hakkında açıklama yapılmıştı. Her şeyin daha iyi olması için uğraşıyorlarmış. Ben bunu ekibin büyük firmalar kadar tecrübeli olmamasına bağlıyorum. Örneğin Samsung. S4’üne bir 4.4.2 yayınladı telefonda hiçbir sorun yok. Tıkır tıkır çalışıyor. S4 kullanıcısı değilim, ancak telefonu güncellemeden önce de sonra da incelemiştim. 

gm discovery

GM de bunun için çalışıyor olabilir. Ekibinin tecrübesizliğinden dolayı güncelleme gecikiyor olabilir. Bekleyip göreceğiz. Zaman doluyor. Bakalım bu defa da Temmuz’un sonu mu denilecek?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Bıktık artk beklemekten lanet olsn artk

    YanıtlaSil
  2. bende discovery kullanıcısıyım o kadar da kasmayın beyler telefon normal çalışıyo zaten kit kat gelince uçacağınızı falan mı düşünüyosunuz

    YanıtlaSil
  3. Bir çok kişi kitkat geldiğinde değişikliği farkedemeyecek bile. O nedenle sakin olun.

    YanıtlaSil
  4. Pek geleceğe de benzemiyor hayirlisi bekliyox

    YanıtlaSil

 
tic
Top