0
Facebook yeni bir güncelleme ile çok gerekli olan bir işe imza atacak. Bundan sonra kimse ilişki yıl dönümlerini unutmayacak. Eşler arasında sıkça tartışmaya neden olan bu konu sevgililer arasında da sorunlara yol açıyor. Facebook doğum günü hatırlatma sisteminden sonra ilişki yıl dönümü hatırlatma uygulamasını da devreye sokuyor.

Facebook birliktelik yıl dönümlerini hatırlatmakla kalmayacak, bu konuda çiftlere küçük süprizler yaparak, mutlu günlerini herkesin duymasını sağlayacak. İlişki yıl dönümünüzde size hatırlatma göndermesinin yanında bu durumu iki kişinin duvarında da paylaşacak. Ayrıca sistem, çiftlerin fotoğraflarından oluşan özel bir sayfayla da günü sizin için kutlayarak daha eğlenceli hale getirecek.

İlişki yıl dönümü hatırlatmalarından yararlanmak için profilinizde ilişki durumunuzu uygun şekilde güncellemeli ve gerekli tarihleri doğru şekilde girmelisiniz.

Bu güncelleme gizlilik sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle bazı kullanıcıları uyarıyoruz. Çünkü ilişki yıl dönümü bildirimlerinde Facebook kişileri etiketleyerek herkese yayın edecek. İlişkinizin bilinmesini istemiyorsanız, gerkli önlemleri şimdiden almalısınız.

Facebook'tan İlişki Yıl Dönümü Hatırlatması

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top