7
[MOD] Eternity Warriors 3 Android v2.1.0 / v2210 OBB MOD (NO root) (Updated) Bu yazımızda sizler için harika bir mod tanıtımı yapıyoruz. Eternity Warriors 3 Android v2.1.0 / v2210 OBB MOD sizlere bir kaç özellik ile oyun içinde destek verecek. Bu mod ile oyunda şunları elde edeceksiniz.
  • Eşya düşürme şansı arttırıldı.
  • Ereji hack uygulandı.
İndirmeye sunulan sadece OBB dosyasıdır. Bu nedenle telefonunuzda oyunun APKsi kurulu olmalıdır. Şu yolu takip ederek MOD'u kurabilirsiniz.
  • Buradan OBB dosyasını indirin.
  • Telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
  • İndirdiğiniz dosyayı "com.glu.ewarriors3" içine kopyalayın.
  • Dosya şurda “sdcard0\android\obb”
  • Oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.
Paylaşılan sadece OBB dosyasıdır. Yani oyunun Orijinal APKsi telefonunuzda kurulu olmalıdır.




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Aynı açıklamayı aynı dosyaları bir yabancı sitede buldum. Yükledim ama çalışmadı inş. burda çalışır.
    Yorumumdan sonra apuk sapuk yorum yapan olmasın yok interneti kapa aç yok şu şekilde yükle yok bu şekilde yükle diye, adroidin içini dışını ne olduğunu biliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda anlatılan tek şey OBB dosyalarını indir ve "com.glu.ewarriors3" buraya kopyala. başka birşey yok hocam. bu şekilde çalışması lazım. oyunun orjinal sürümünün kurulu olması lazım. zaten kurulu olmadığında "com.glu.ewarriors3" böyle bir dosya telefonunuzda yer almayacaktır.

      Sil
    2. Hocam burdaki gibi orjinal obb. yi silip burdan indirdiğimi kopyalıyorum oyun açılmıyor. başlatılıyor diyor kalıyor öyle. Bakuğımda obb dosyası silinmiş oluyor. Tekrardan orjinal obb yi kopyaladığımda oyun sorunsuz açılıyor. Ayrıca farkettimki oyun 2211 sürümünde fakat sizin verdiğiniz 2210 sürümü. Sanırım sıkıntı burdan kaynaklı.

      Sil
    3. Kesinlikle sürümlere dikkat etmelisiniz. Birde öyle deneyin. Eski sürümü bulabilirsiniz.

      Sil
    4. eski sürümü yüklediğimde 2211'e güncelliyor. Dosya silinmesi olmuyor ama güncelledikten sonra hile çalışmıyor. Bu 2210'da hata olabilir. Siz denediniz mi ?

      Sil
    5. Hayır hocam ben çevirisini yaptım. Bu tür yazıları Türkçeye çeviriyorum.

      Sil
    6. Tmm ' dır. Çevirisi yaptınığınız sitedeki elemandan kaynaklı o zaman. Çalışmayan hileyi vermiş. Takipteyim, Çalıştıran olursa bakarım :) K.Gelsin.

      Sil

 
tic
Top