0
İnternette basit bir araştırma ile ucuz alışveriş yapabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için ucuz iPhone'u araştırıyoruz. Bu yazının yayınlandığı an itibariye internet üzerinden Apple iPhone 4'ün 8Gb versiyonunu 969 TL'ye bulabilirsiniz. Satın almak isteyen biraz acele etsin.

Telefonun biraz geride kaldığını söylemek gerekiyor. Bir çoğunuz şimdi iPhone 4 mü alınır diyecektir; ama yazımızdaki temel kriter ucuz olması. Bugün internetten baktığınızda iPhone 4S 1146 TL, iPhone 5C 1500 TL, iPhone 5 1750 TL, iPhone 5S ise 1900 TL civarı. Bunlar internette görülen en düşük fiyatlar. Bunları mağazadan almaya kalktığınız zaman üstüne en az 200 lira daha koyun. Bu nedenle “iPhone kullanmak istiyorum”, “iOS daha iyi” diyenler için ucuz bir alternatif sunuyoruz.

Ucuz iPhone 4

Belli internet sitelerinde iPhone 4'ü 969 Lira civarında bulmak mümkün. Bunlardan biri burası... Bu internet sitesinin bütün ziyaretçi yorumlarını buradan okuyabilirsiniz. Güvenilir olup olmadığına buradan karar verin.

Fiyatların zaman içinde değişebileceğini unutmayın. Satın aldığınız şey tamamen aldığınız yerin dorumluluğundadır. Biz sadece ziyaretçilerimize faydalı olması için duyuru yapıyoruz. Daha başka ucuz ürün tanıtımlarımız olacaktır. Bizi takip etmeye devam edin.

En Ucuz iPhone

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top